≫ 

Fjuri besneo na Vajldera: "Bronzani bombarder hoće da kopira ciganskog kralja"

Uvertira ua meč u subotu na nedelju bio je novi duel dvojice teškaša

  • 0
Tajson Fjuri i Deonte Vajlder Foto: AP/Tanjug

Šampion VBC verzije u boksu Tajson Fjuri (33) prvi put se susreo sa Amerikancem otkako ga je u četvrtak u Las Vegasu "napao" verbalno i suočio se s njegovim tvrdnjama.

Na konferenciji za novinare pre borbe - kada je Vajlderu pružena prilika da se povuče i izvini - on je udvostručio tvrdnje i ostavio Fjurija besnim

Britanski džin je uzbudio:

- Nije me briga, jer dolazi od loše osobe. On je okrivio mene, njegovog trenera, njegov kostim, sudiju, komisiju, jedan izgovor je mogao biti verovatan, ali ne 50. Samo mi govori da je on mentalno slaba mala osoba koju ću ponovo pobediti. Ukinuo sam ga u revanšu i on to ponovo dobija.

Bokserski dvojac je odvojen i nisu se sreli međusobno dok su razmenjivali uvrede na sceni. Fjuri je otišao u takozvanom "toplesu" pošto je imao samo šareno odelo preko tela i ismevao je trenerku Vajldera, jer je navodno kopirao njegov zaštitni znak i obukao trenerku na golo telo.

Englez se nasmejao:

- Nema majicu pa me kopira. Poznat sam po tome, svi žele da budu poput mene. Bronzani bombarder treba da prestane da kopira ciganskog kralja.

Vajlder je obećao nasilnu osvetu u subotu.

- Ne žalim zbog svojih tvrdnji i otići ću u grob verujući u to jer imam potvrdu i jasnoću.

- Muškarci i žene lažu, ali oči ne mogu, oči ne lažu. Sada sam bolji čovek i borac zbog onoga što sam naučio i znam. Istina vas oslobađa tako da nema pritiska na mene, sve je na njemu, nemam šta da izgubim i sve dobijem. Moja energija je poput mog uma, vrlo je nasilna."

Ali Fjuri je dodao:

- Nokautirao sam te! Ti si slab čovek i bićeš nokautiran. Došao sam ovde tražeći milion dolara, a vi ste ispali kao skitnice.On je lažljivi mali dozir i nesiguran mali smrad. Bio je gotov, pretučen, uhapšen.

- Ovoj maloj p **kici sma dva puta izudarao dupe i ne može ništa da uradi oko toga. - nastavio je Fjuri.

Video: Vajlder: Može da ke*** šta hoće! Fjuri: Provocirao me je da ga nabodem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA