≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Diletin bivši se i dalje bori za život! Bokserov brat dodatno uplašio sve: "Pridružite nam se u molitvi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijele Skardina bije bitku života u bolnici u Milanu

  • 1
Danijele Skardina, Dileta Leota Foto: Instagram.com/Diletta Leotta

Italijanski bokser Danijele Skardina i dalje je u bolnici i životno ugrožen, nakon što mu je pre nedelju dana pozlilo posle treninga, gde se srušio tokom tuširanja i hitno je prebačen u bolnicu, gde je imao dve operacije na mozgu.

Informacija iz Italije nema, osim što je rečeno da su operacije bile uspešne, ali da je bokser u kritičnom stanju i da prognoze ne mogu da se daju odmah i da su neizvesne.

Bolnica i porodica sve drže u strogoj tajnosti, pa ni mediji ne znaju kakvo je stanje jednog od najpopularnijih italijanskih boksera, koji je svojevremeno bio u žiži javnosti zbog veze sa najpopularnijom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom.

Njegov brat Đovani Skardina prekinuo je tišinu i objavio post posvećen Danijeleu, uz poruke da borba i dalje traje i zahvalio je svima na podršci.

- Danijele je pre nedelju dana započeo najvažniju bitku u svom životu i danas u tišini nastavlja da se bori, sa ciljem da je pobedi.

- Porodica Skardina se zahvaljuje lekarima, koji su nam dali neverovatnu podršku i pažnju i zahvaljuje svima koji su se porukama ili mislima iskreno okupili oko našeg danija Danija.

- Svako ko poznaje i voli Danijela zna koliko su mu vera i zajednica veoma važne vrednosti.

- Danas u 20 časova, i kao svaki dan želimo da se pridružimo molitvi. Gde god da ste, molimo vas da nam se pridružite u duhu. Sigurni smo da je Bog s njim. Nikad ne gubite veru. Hvala vam - napisao je Đovani Skardina.

Danijele i italijanska voditeljka bili su u vezi nekoliko godina, a mediji su pisali da ga je ostavila zbog navodne afere sa Zlatanom Ibrahimovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA