≫ 

Španci nazvali bivšeg fudbalera Hulkom, on objasnio zašto izgleda ovako: Ne ubijam se u teretani

Bivši igrač Atletiko Madrida posle karijere ušao u vode bodibildinga

  • 4
Hoze Mari bivši fudbaler Atletika Printskrin: JoseMari/instagram

Bivša fudbalska zvezda Hoze Mari danas je potpuno neprepoznatljiv, kao da je svih sedam godina posle okončanja karijere posvetio bodibildingu.

Kada fudbaleri završe karijeru, uobičajeno je da sve manje vremena provedu u teretanu, ali to ne važi za Hozea Marija. Bivši napadač koji je igrao za Sevilju, Atletiko Madrid i Milan, karijeru je završio 2013, a onda je našao novu strast.

Sada ima 41 godinu, a možda mnogi od njegovih 7.000 pratilaca na Instagramu i ne znaju da se radi o bivšem fudbaleru. Ipak, nije imao karijeru kakva se očekivala, za Milan je dao samo pet golova u dve sezone, a karijeru je završio u Kserezu.

- Kada sam prestao sa fudbalom dobio sam osam kilograma u tri meseca. A nisam hteo da budem debeljuškast' - kaže Hoze Mari koji je uvek izgledao malo mršavije.

- Tada sam se upisao u teretanu. Postalo je rutina i sada je deo mog života. Pomaže mi i to ne samo fizički nego i mentalno -, priča Španac koji danas više liči na bodibildera nego bivšeg fudbalera.

Ali, on tvrdi da ne preteruje sa spravama

- Radim svakodnevne normalne vežbe. Svaki dan radim druge mišiće kako bih sve rasporedio tokom nedelje. Ne ubijam se u teretani, ali sam redovan šest dana nedeljno - otkriva svoj recept za ovakav izgled Mari.

Hoze Mari je bivši igrač Atletiko Madrida koji je tom klubu 1999. donio prvu pobedu nad Realom u 20 godina godina. Igrao je za brojne španske klubove, a navijači Milana ga pamte po ne baš najboljem periodu igranja u Seriji A.

Video: Hteo je da liči na Popaja, pa je od sebe napravio nakazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    21. maj 2020 | 11:35

    Naravno, ko se malo razume vidi da se ubijas od steroida i ostalih suplemenata....

  • jo

    21. maj 2020 | 10:47

    Naravno da se ne ubijas u teretani....al se zato ubijas steroidima a tu ti i netreba teretana cesto....indijanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA