Groznica prelaznog roka za 17. jul: Mnogi Srbi na prekretnici, Jovanović potpisao, Milan opet u paklenoj akciji!

Nije se štedelo na pojedinim pojačanjima, mnogi Srbi traže klub i dalje

  • 0

Još jedan dan burnih transfera i najava je iza nas, a Srbi su bili u centru pažnje.

- Aleksandar Kolarov sprema se za povratak u Rim, ali ne u Lacio, pošto je za njega zainteresovana Roma. Više o tome, možete saznati ovde.

- Navijači Partizana i dalje sa nestrpljenjem čekaju zvaničnu promociju Sume, mnogi neće poverovati u prelazak dok ga ne vide u crno-belom, a igrač se oglasio sa pozitivnim signalima.

- I dalje traje sapunica zvana Nemanja Matić, kako vreme odmiče, Mančester junajted je sve dalje. Sada je opcija Juventus, Stara dama je u opticaju zbog velike želje Masimilijana Alegrija, ali je zapelo oko obeštećenja.

- Došlo je i do ozvaničenja transfera braće Ilić iz Crvene zvezde u Mančester siti. Klub iz Engleske je pristao na obeštećenje koje su tražili Beograđani, ali postoje i klauzule koje će Zvezda morati da ispoštuje.

- U Srbiji, prvi put se aktivirala otkupna klauzula. To je učinio Čukarički da bi doveo Ognjena Mudrinskog iz subotičkog Spartaka.

- Milan i dalje žari i pali prelaznim rokom, pa je poslata ponuda od 70 miliona evra za Alvara Moratu. Real je na potezu!

- Vukašin Jovanović je zadovoljio u Bordou na pozajmici, pa je francuski klub platio Zenitu sumu od 3.250.000 evra za transfer. Nije se Vukašin naigrao u Rusiji, igrao je u B timu od zime 2016, ali se u Francuskoj dokazao na samo devet mečeva Lige 1.

- Aleksandar Mitrović će imati novog saigrača, pošto u Njukasl dolazi Džejkob Marfi za skoro 15 miliona evra iz Noriča.

- Juventus je morao da reši poziciju desnog beka posle odlaska Danija Alveša, a to je učinjeno dovođenjem Matije de Šilja iz Milana za 12 miliona evra. Nije idealno u redovima Stare dame, pred odlaskom je Stefan Lihštajner, pa će pred De Šiljom biti veliki ispiti i odgovornost.

- Ros Barkli nije otputovao sa Evertonom na pripreme, pa je jasno da se radi na transferu. Problem je samo što ga Karamele ne puštaju za sumu manju od 55 miliona evra, koju su mnogi odbili da plate. Ipak, i dalje traje nadmudrivanje sa zainteresovanim Totenhemom.

- Ujedno, Everton je doveo Kuka Martinu, kome je istekao ugovor sa Sautemptonom, sada ga čeka trogodišnji boravak u Liverpulu.

- Pod znakom pitanja je ostanak Nikole Stojiljkovića u Bragi. On je na pregovorima kako bi ga pustili u Panatinaikos, a za pozajmicu Portugalci od Grka traže 500.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA