Transferi za 19. avgust: Zvezda dovodi novog štopera, Partizan želi reprezentativca Srbije, PSŽ uskoro završava bombu od 200 miliona evra!

Veoma uzbudljiv dan, a kako se kraj prelaznog roka bliži, tako će biti sve uzbudljivije

  • 0

Kako se bliži kraj prelaznog roka, tako se situacija na fudbalskoj pijaci sve više zahuktava. Barselona već ulazi u panični cajtnot jer još nije dovela zamenu za Nejmara, a Liverpul i Borusija Dortmund glatko odbijaju ponude od preko 100 miliona evra.

I ostali velikani pokušavaju da se pojačaju pred kraj prelaznog roka, a transfer koji je svakako obeležio dan jeste dogovor Čelsija i Atletiko Madrida za Dijega Koštu, koji će se u januaru vratiti u Madrid.

I Zvezda i Partizan su u igri i pojavile su se informacije da bi mogli da se pojačaju.

Pogledajte šta se sve dešavalo na transfer pijaci tokom dana.

- Crvena zvezda se raspituje za mladog reprezentativca Srbije, Dominika Dingu, koji igra za ruski Ural.

- Sve glasnije su spekulacije da bi Zoran Tošić mogao da se vrati u Partizan, a sve to podgrejano je time što je popularni ''Bambi'' posmatrao meč crno-belih protiv Videotona u Humskoj.

- Čelsi i Atletiko Madrid su se dogovorili transfer Dijega Košte, koji će se u januaru vratiti u klub iz koga je i stigao u London. Obećtešenje je 45 miliona evra, ali uz dodatne klauzule Atletiko može da plati Čelsiju još 10 miliona evra.

- Liverpul je odbio 125 miliona evra od Barselone za Kutinja, koji ponovo nije bio u timu Liverpula, navodno zbog povrede leđa, iako se pominje da je spreman na štrajk kako bi ga klub pustio na Kamp Nou.

Foto: AP/Tanjug

- Totenhem je doveo Dejvisona Sančeza iz Ajaksa za klupski rekord i obeštećenje u visini od 44 miliona evra.

- Sportski direktor Borusije iz Dortmunda istakao je da će Dembele otići u Barsu samo ako ona plati 150 miliona evra obeštećenja. Dembele je inače suspendovan od strane kluba, jer se nije pojavio na treningu prošle nedelje i nije bio u sastavu Milionera u pobedi nad Volfsburgom od 3:0.

- Barselona se okrenula planu B pošto ima problema u dovođenju prvih pikova, Dembelea i Kutinja. Rezervne opcije su Anhel Di Marija iz PSŽ-a i Žan Mihael Seri iz Nice.

- Prema Mundo Deportivu, PSŽ će naredne nedelje završiti transfer Kilijana Mbapea za neverovatnih 200 miliona evra.

Foto: Guliver/Stu Forster/Getty Images

- Arsenal odbio ponudu Intera koji je želeo da pozajmi Škodrana Mustafija.

- Gabrijel Paulista napustio Arsenal da bi prešao u Valensiju za 11 miliona evra.

- Barnli je doveo napadača Lidsa, Krisa Vuda za 16.5 miliona evra.

- Totenhem je blizu dovođenja Paula Gazanige, golmana Sautemptona, koji je prošle sezone bio na pozajmici u Rajo Valjekanu.

- Novi član Serije A, SPAL, doveo je Marka Borijela i Martoša Salamona iz Kaljarija.

- Atletiko Madrid je ponudio 20 miliona evra za napadača Gremija, Luana. Za 24-godišnjeg napadača su se takođe interesovali i Spartak Moskva i Sampdorija.

- Mančester Siti želi defanzivca Vest Bromviča, Džonija Evansa. Prva ponuda od 20 miliona evra je odbijena od strane kluba iz Birmingema, ali je navodno Gvardiola spreman da izdvoji 33 miliona ne bi li ubedio VBA da proda svog štopera.

- Milan je sve bliži dovođenju Nikole Kalinića iz Fiorentine za 25 miliona evra.

- Real spremio novi ugovor za Marka Asensija, koji je zablistao u duelima Superkupa Španije protiv Barselone. U novom ugovoru će biti značajno povećanje njegovih primanja, do 4.5 miliona evra godišnje, uz klauzulu od 500 miliona evra ukoliko neko želi da ga otkupi.

- Real odbio ponudu Juventusa za Matea Kovačića. Stara torinska dama je ponudila oko 75 miliona evra za hrvatskog reprezentativca, ali je ona glatko odbijena.

- Mančester junajted je spreman da proda Davida De Heu, ali samo ukoliko dovede Đanluiđija Donarumu na Old Traford.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA