Ovo je penal zbog koga su fudbaleri Mladosti napustili teren: Superliga isekla snimak posle odluke Srđana Obradovića (VIDEO)

Bačka je savladala Mladost iz Lučana sa 1:0 na svom terenu, ali je meč obeležio skandal posle dosuđenog penala za domaću ekipu

  • 17

Srpski fudbal ne može bez skandala, a jedan takav viđen je na meču između Bačke i Mladosti iz Lučana, gde je domaći tim pobedio sa 1:0, ali je meč obeležila nervoza oba tima.

Sve je kulminiralo u 55. minutu kada je arbitar Srđan Obradović dosudio penal za domaću ekipu nakon što je procenio da je jedan igrač Mladosti igrao rukom u kaznenom prostoru posle centaršuta igrača Bačke u kazneni prostor.

>>> Napredak isprozivao Partizan i Zvezdu zbog odlaganja utakmica: Da li uopšte da navijamo za njih u Evropi posle ovoga?

Obradović se dvoumio, a zatim pokazao na penal, što je izazvalo revolt gostiju i njihovog trenera Neška Milovanovića, koji je povukao ekipu sa terena. Ipak, nakon kraćeg perioda van igrališta, igrači Mladosti su se ipak vratili na teren, a Luka Luković je kasnije bio neprecizan sa bele tačke.

Ipak, u 79. minutu je isti igrač pogodio sa oko 20 metara udaljenosti i sjajno je plasirao loptu u mrežu Lučanaca.

Do kraja meča viđena je nervoza na obe strane, pa je Obradović pokazao po crveni karton na obe strane, a isključenje je zaradio i Neško Milovanović, koji je bio ljut kao ris posle meča i poručio da je vreme da Mladost potraži novog trenera, zbog dešavanja u klubu i oko njega.

Upravni odbor Mladosti će zasedati zbog arbitraže Srđana Obradovića. Interesantno je da su na snimcima isečeni trenuci kada Lučanci napuštaju teren posle penala.

Pogledajte taj trenutak na 1.03 u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogo

    20. avgust 2017 | 12:27

    Cist penal

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    20. avgust 2017 | 14:00

    Само два од безброј примера: Крсђа у купу Воши а за пртзн, шамарање Леа два играча Звезде, без последице ни за играча, ни за клуб...ово је ситно за оно што раде судије за пртзн.

  • kuma

    20. avgust 2017 | 13:41

    da su svi napustali meceve protiv zvezde kad su im penale dijelili i na centru nikda nijedno prvenstvo ne bi dosl do kraja...realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA