Muslin brzo reagovao zbog povrede Spajića: Vratio se Duško Tošić!

Fudbaler Bešiktaša naknadno pozvan u reprezentaciju za predstojeće duele protiv Austrije i Gruzije

  • 3

U meču Lige šampiona odigranom sinoć između Anderlehta i Seltika reprezentativac Srbije i defanzivac ekipe iz Brisela Uroš Spajić zbog povrede je u 44. minutu napustio teren.

Posle lekarskih pregleda konstatovana je povreda članka, zbog koje će Spajić biti van terena oko dve sedmice.

>>> Neverovatan potez Tošića: Karleuša ga nazvala najboljim štoperom sveta, ali je isekla snimak zbog onoga što je uradio pred golom (VIDEO)

Selektor Slavoljub Muslin odlučio je da umesto Spajića u nacionalni tim za predstojeća dva meča protiv Austrije i Gruzije pozove igrača Bešiktaša Duška Tošića.

- Tošić je u ovom ciklusu kvalifikacija već bio deo tima i zna šta se traži i šta se očekuje od svakog igrača. Verujem da će nam Tošić pomoći u ostvarenju naših planova i ciljeva. A zna se šta naredna dva susreta mogu da nam donesu. Poželeo bih Spajiću što brži oporavak i povratak na teren – izjavio je selektor Muslin.

(Telegraf.rs/FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TITO

    28. septembar 2017 | 16:20

    Prestani vise da lutas i izaberi dvadeset dva fudbalera na koje racunas ako znas sta radis. Pogledaj preko ograde i nauci trenerski posao neznalice. Sretan si kao onaj sto u hali nije gladan. Budi svoj a ne prodani soj. Mani se menadzerije i razmisljaj svojom glavom ako imas sa cim. Sretno u nastupojucim susretima ka Rusiji i moli boga da tvoji izabranici budu miljenici srece jer njihovo znanje nedoseze takvog dometa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA