Tadić plakao kao dete, a onda je usledio urlik od koga je srce veliko kao Rusija: Ovakvu emociju nikad nismo videli na utakmici reprezentacije (VIDEO)

Dušan Tadić najemotivnije doživeo kraj utakmice protiv Gruzije koji je značio da je overena karta za Mundijal 2018. godine

  • 14

Srbija je posle 8 godina ponovo na velikom takmičenju, a pobeda nad Gruzijom na punoj Marakani značila je da je karta za Rusiju 2018. godine overena! Dve godine mukotrpnog rada, borbe iz utakmice u utakmicu stalo je u jedno poluvreme i 45 minuta protiv Gruzije, gde je trebalo dati gol i obezbediti Mundijal.

>>> Morao sam da prošetam cara Dušana po Beogradu: Prijović pokazao brutalne tetovaže i genijalno objasnio onu najmoćniju (VIDEO)

>>> Pitali smo ga koju bi pesmu Aleksandre Prijović naručio, a njegova reakcija je pobedila (VIDEO)

Zato, kada je Prijović dao gol - Marakana je eksplodirala, uz ''piramidu radosti'' srpskih fudbalera! Emocija je najbolje mogla da se oseti na kraju meča, kada je klupa kao na iglama čekala poslednji sudijski zvižduk.

Kada se i on čuo, usledila je radost kakva dugo nije viđena na Marakani. Emocije su naročito ''pukle'' Dušana Tadića, najboljeg igrača Srbije u proteklim kvalifikacijama, koji je učestvovao u 90% naših golova u kvalifikacijama, što sam kao strelac, što asistenicijama.

Tadiću će to biti prvo veliko takmičenje, pa je posebno emotivno sve to doživeo. Nije mogao da sakrije suze. Dečački iskreno, grlio se sa saigračima i članovima stručnog štaba i plakao kao klinac. Plakao je od sreće, bile su to njegove najradosnije suze. U jednom momentu mu se otela i psovka ''Ajde, bre, mamu mu je**m!'', a zatim i urlik prema tribinama koje su željno čekale svog idola da im priđe i baci dres u publiku.

Prišao mu je u tom trenutku i selektor Slavoljub Muslin, očinski ga je zagrlio, nešto su jedan drugome rekli, ali Tadić od sreće nije mogao da se seti koje su reči razmenili, što nam je i rekao po završetku meča.

- Nisam mogao da se suszdržim, dosta nas je plakalo. Ja volim naš narod, jer ne skrivamo emocije. Narod je to prepoznao i sve nam se vratilo. Ne mogu da se setim šta smo jedan drugome rekli, sećam se samo da smo se grlili i govorili idemo na Svetsko, idemo na Svetsko'' - rekao je Tadić posle meča.

Pogledajte kakve je emocije Tadić pokazao po završetku meča i zapamtite, ovakve suze radosnice zaista kod jednog našeg seniorskog reprezentativca u fudbalu sigurno nismo videli najmanje 10 godina, a možda i više:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    10. oktobar 2017 | 15:37

    Dosta vise sa patetikom, imali smo smesnu grupu.. Sramota je sto ranije nismo zavrsili to..

  • milan233

    10. oktobar 2017 | 16:40

    menjajte Muslina pod hitno

  • Goranovic

    10. oktobar 2017 | 16:07

    Fantastican momak...licno sam ga upoznao i u nekoliko peilika bio sa njim. Svaka cast momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA