Srbiji rastu šanse za 3. šešir u Rusiji: Kapiten Perua suspendovan zbog skandala u kvalifikacijama!

Paulo Gerero zbog ''nenormalnog'' doping nalaza neće biti u mogućnosti da pomogne svojoj reprezentaciji u baražu za Svetsko prvenstvo

  • 4

Kapiten reprezentacije Perua Paulo Gerero suspendovan je na 30 dana od strane predsednika Disciplinske komisije FIFA zbog nenormalno velike količine stimulativnih sredstava u doping nalazu nakon kvalifikacione utakmice protiv Argentine.

>>> Srbiji porasle šanse za 3. šešir u Rusiji: Treba da navijamo za ove reprezentacije u baražu!

>>> Peruanac otkrio kojim rečima ih je Falkao nagovarao da nameste meč kvalifikacija 5 minuta pre kraja! (VIDEO)

Ovaj duel odigran je početkom oktobra, kada nije bilo golova, a Fudbalski savez Perua je potvrdio ovu informaciju.

- Predsednik Disciplinske komisije FIFA obavestio nas je kako je Gereru izrečena privremena mera suspenzije od 30 dana. Trenutna situacija je takva da je u njegovom uzorku pronađena nenormalna količina stimulativnog sredstva, ali za sada se on ne vodi kao pozitivan doping test - objavio je Fudbalski savez Peura.

Foto: Tanjug/AP

Peru će tako u dve utakmice baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Novog Zelanda igrati bez svog najboljeg igrača. Ovi dueli su na programu 11. i 15. novembra.

Podsetimo, reprezentaciji Srbije bi odgovaralo da Novi Zeland napravi iznenađenje, jer bi time porasle šanse da upadne u 3. šešir predžreb koji je na programu 1. decembra.

Peru je bolje rangiran od Srbije, dok je Novi Zeland slabiji i Srbija bi se pomerila za jedno mesto pred žrebanje, takođe, naša ekipa osim toga treba da se nada i da će Grčka da eliminiše Hrvatsku, ali i da će Južna Afrika da spreči Senegal da se dokopa 1. mesta u grupi afričkih kvalifikacija u duelima koji su na programu 10. i 14. novembra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ikac

    4. novembar 2017 | 12:15

    Cekamo da Burkina Faso pobedi Angolu, da Siera Leone pobedi Madagaskar, da Sri Lanka ne izgubi od Mauritanije, da se povredi golman Uzbekistana...da bi upali u treci sesir. STRASNO :)

  • Fircoje

    4. novembar 2017 | 12:20

    Nije bitno koji je sesir ,bitno je da igras fudbal .

  • Habib

    4. novembar 2017 | 12:06

    Uopste nema pravila sta je za nas bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA