Boaćijevi promašaji mogli bi skupo da koštaju Zvezdu (VIDEO)

Da je samo jednu od ove četiri sjajne prilike napadač iz Gane iskoristio, danas bi možda pričali o crveno-belima kao učesnicima nokaut faze LE

  • 65

Nema sumnje da je Ričmond Boaći jedan od najboljih napadača Crvene zvezde u novijoj istoriji, a golovi koje je postigao za nešto manje od godinu dana svakako idu u prilog tome.

Boaći je postao stranac sa najviše golova u crveno-belom dresu, a jedan je od najzaslužnijih što je najtrofejniji srpski klub trijufalno završio kvalifikacije i plasirao se u grupnu fazu Lige Evrope.

>>> ZVEZDINE KALKULACIJE ZA POSLEDNJE KOLO: Kojim rezultatima protiv Kelna obezbeđuje proleće u Evropi?

Njegov gol protiv Kelna doneo je jedini trijumf Zvezde u LE, što crveno-belima otvara mogućnost da i eventualnim bodom protiv Nemaca 7. decembra obezbede nokaut fazu.

Međutim, Boaći bi na kraju grupne faze mogao da izraste i u tragičara. Odnosno - da njegovi promašaji skupo koštaju Zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

Ukupno ih ima četiri! Jedan protiv Arsenala u Beogradu, dva u Londonu i onaj neverovatni protiv BATE Borisova u četvrtak veče.

Da je napadač iz Gane dao gol u tom 87. minutu na Borisov Areni, onda bi crveno-belima definitivno i bod protiv Kelna bio dovoljan.

A da ne pominjemo tri boda sa Emirejtsa koje je Zvezda svakako zaslužila prikazanom igrom. Pogotovo bod na Marakani protiv Arsenala.

Pogledajte Boaćijeve promašaje koji, nadamo se zbog dobrobiti srpskog fudbala, na kraju neće ništa koštati Zvezdu:

Prečka protiv Arsenala na Marakani

Dve promašene šanse u Londonu

Promašen zicer protiv BATE Borisova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    24. novembar 2017 | 13:17

    Kakav smo mi narod dižemo ga u nebesa,a sad pljujemo,sramota,Boaći pokaži zlonamernicima protiv Kelna

  • Шах мат

    24. novembar 2017 | 12:03

    А шта мислите да Роналдо стално погађа? Је ли био податак да је из педесет и нешто шутева дао два гола? А има далеко скупље саиграче који му стварају шансе. Не може се увек ни дати гол, некад су то само пропуштене прилике

  • xx

    24. novembar 2017 | 14:55

    Dace kada bude trebalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA