≫ 

Da li bi ove reči Arsena Vengera trebalo da brinu navijače Zvezde?

Francuz jeste najavio da ide na pobedu protiv BATE Borisova, ali je dodao da su njegovi momci već odradili sav posao

  • 22

Menadžer Arsenala Arsen Venger razočaran je porazom u Kelnu (1:0) i poručio da će se njegov tim iskupiti protiv BATE-a u poslednjem kolu H grupe i tako pomoći Crvenoj zvezdi ka prolazu u nokaut fazu Lige Evrope.

Arsenal je uprkos porazu prošao u šesnaestinu finala Lige Evrope sa prvog mesta, ali se sada zakomplikovala situacija u grupi jer Zvezda ima šest bodova, koliko i Keln, a BATE jedan manje.

>>> Ime i prezime Ratka Mladića istakli samo ruski navijači: Ni Delije ni Grobari nisu smeli da napišu ovako nešto u Evropi (FOTO) (VIDEO)

- Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu, ne računajući penal. Uvek nam malo nedostaje da damo gol. Keln se branio izuzetno i za njih je to bila savršena noć - rekao je Venger posle utakmice u Nemačkoj.

Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

On je obrazložio da je Džek Vilšir stvorio mnogo prilika saigračima i sebi, ali da zajedno sa Danijem Velvekom i Olivijeom Žiruom nije imao sreće u završnici.

- Činjenica je da smo ispunili cilj osvajanjem prvog mesta kolo pre kraja i osećamo se kao da smo odradili sav posao. Ipak, imamo duel sa BATE-om koji nam takmičarski ništa ne znači, ali želimo pobedu - dodao je Francuz.

U poslednjem kolu 7. decembra Crvena zvezda dočekuje Keln, a Arsenal ekipu BATE-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    24. novembar 2017 | 12:01

    Mi treba da dobijemo Köln i onda nam je svejedno kako Arsenal igra..

  • kelnerko

    24. novembar 2017 | 12:34

    Po logici i svim parametrima..Keln ide dalje..i treba da ide..

  • bata

    24. novembar 2017 | 18:43

    neka radi arsenal sta hoce sve je u nasim rukama mi se pitamo mi igramo mi pobedjujemo i dace Bog da dosadasnji veliki trud i dobra kvalitetna igra zvezde bude nagradjena,AMIN

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA