Le Talek mora da plati 80.000 za izjavu da je Mladost seljačka ekipa!

Zvezda kažnjena zbog pirotehnike navijača na utakmicama sa Zemunom, Spartakom i Radničkim

  • 6

Pravila moraju da se poštuju, u suprotnom slede sankcije. Displinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je nekoliko igrača, ali i trenera Mladosti Nenada Milovanovića.

Među kažnjenim fudbalerima nalazi se i štoper Crvene zvezde Damijan Le Talek koji će zbog neprimerenih izjava u javnosti morati da uplati 80.000 dinara. Francuz je posle meča sa ekipom Mladosti oštro reagovao i tim iz Lučana nazvao seljačkom ekipom, dok je na terenu posle jednog starta nasrnuo na igrača Mladosti.

Nije Le Talek jedini napravio grešku zbog koje je kažnjen. Navijači crveno belih će koštati klub 100.000 dinara zbog pirotehnike na utakmicama sa Zemunom, Spartakom i niškim Radničkim.

Utakmica u Subotici između Spartaka i čačanskog Borca ličila je na pravi cirkus. Igrači su sedeli na terenu, golman izbacivao loptu van stadiona, a dva igrača Borca su zaradila crvene kartone.

Lazar Jovanović i Amer Dupovac koji su isključeni u Subotici, suspendovani su jednom utakmicom neigranja.

Buke je bilo i oko sudijskih odluka na meču Crvene zvezde i Rada, a Srđan Ajković je takođe suspendovan zbog crvenog kartona koji je dobio na tom meču, pa neće moći da pomogne ekipi u narednom duelu protiv Mladosti.

Protesti upućeni arbitrima posle kojih je isključen koštaće trenera Mladosti Nenada Milovanovića 50.000 dinara, a zbog šest žutih kartona na meču sa Radničkim, Mladost će morati da izdvoji još toliko novca.

Zemun, Mačva i Borac će takođe morati da popune kasu Saveza sa 65.000, 60.000, odnosno 50.000 dinara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    24. novembar 2017 | 14:22

    Кад је Леонардо "шамарао" наше играче, Грујић из ЧокоТ му није дао ни жути, а камоли да је новчано био кажњен. Двоструки аршини према њима и према нама. Још је велики Толетов утицај...то је његов потпис.

  • Brka

    24. novembar 2017 | 14:39

    Pa čovek je 100% u pravu a što se tiče kazne neka ide u humanitarne svrhe.

  • čarls bronson

    24. novembar 2017 | 18:51

    Kriv za izjavu ? Pogledajmo u retrovizor . Šta ćemo videti ? Realno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA