Grobarima se neće svideti Đukićeva izjava posle kiksa, trener Spartaka žali za pobedom u Humskoj!

Samo nekoliko dana od velikog uspeha u Evropi, crno-beli izgubili bodove u Superligi, a trener Partizana ističe da je to bilo realno stanje prikaza na terenu

  • 9

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić, posle remija protiv Spartaka (1:1), izjavio je da igra njegovog tima posledica istrošenosti i nedostatka igračkog kadra za tri fronta.

>>> Spartak iz Subotice brutalno isprozivao komentatora Arene: Iritantno je kako navija za Partizan! (FOTO) (VIDEO)

- Znali smo da će biti tesko. Prvo poluvreme smo bili bezopasni. Ne mogu da zamerim ekipi na htenju, ali idemo dalje. Za tri fronta treba više igračkog kadra. Odigrali su dobru utakmicu, imali više saansi. Bod je realno stanje. Ekipa nije imala ideju, nismo bili opasni - izjavio je Ðukić novinarima posle utakmice

On je dodao da je izlazak najskupljeg pojačanja u istoriji kluba Sejduba Sume isključivo taktičke prirode i želje da se Teofilusom Solomonom pojača napad.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović rekao je da je njegov tim zaslužio više od boda večeras.

- Čestitam naši igračima na trudu i zalaganju. Bio je istinski derbi srpskog fudbala. Čestitam Partizan na prolazu dalje u Evropi, poštujem njihovu tradiciju i istoriju, ali smo uprkos tome nezadovoljni rezultatom. Partizan je bio istrošen, ne bih hteo da zvučim pretenciozno, ali ostaje veliki žal što nismo uzeli tri boda - poručio je Veselinović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    26. novembar 2017 | 20:48

    Nemas ti Djukicu pojma o fudbalskoj taktici! Na svakoj utakmici posed lopte 40%. Bruka i sramota! Da ne govorim o najskupljem pojacanju...

  • Srpskibek

    26. novembar 2017 | 21:06

    Bravo djuka..tebi i ilicu dozivotni ugovori.daj boze .!!!

  • Sasa

    27. novembar 2017 | 08:32

    Po ko zna koji put cu ponoviti da Djukic kao trener nevredi nista.Nemamo ideju nemamo vodju i da nine bilo Stojkovica(PO KO ZNA KOJI PUT)pretrpeli bi poraz.Zato bi bolje bilo da Gosp. Djukic izbaci Pantica.Sumu.Jevtovica.Mitrovica iz postave i da se dozove PAMETI.ako je ima.dok nam nije kssno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA