≫ 

Navijači Kelna rade šta hoće po Beogradu: Nemci cepaju Užičko kolo, piju rakiju i dižu tri prsta usred Kališa (VIDEO)

Nemci dobro raspoloženi u Beogradu pred meč protiv Zvezde

  • 17
Foto: Telegraf

Navijači Kelna doputovali su u Beograd pred meč protiv Zvezde koji je na programu od 21.05. Sačekali smo glavnu grupu ultrasa na aerodromu, koji nisu preterano prijateljski nastrojeni kada su videli da ih snimamo.

Oni su se svi u pratnji policija uputili ka centru grada, gde su se razmileli po Knez Mihajlovoj, pabovima u centru ili kafanama u Skadarliji.

>>> Nemački mediji najavljuju pakao na Marakani: Keln gori u grotlu agresivnih navijača, ne želimo da citiramo šta su nam pevali fudbaleri Zvezde! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Za razliku od glavnih ultrasa, obični navijači koje smo susreli u centru Beograde, dobro su raspoloženi. Oni su pred našom kamerom odigrali i Užičko kolo nakon što su se zagrejali rakijom i kuvanim vinom koje su kupili na Trgu.

Takođe, nije im bio problem i da poziraju sa tri prsta, tradicionalnim srpskim pozdravom, a kada je prognoza utakmice u pitanju, i tu su prilično samouvereni pa ističu da će biti 5:0 za Keln.

Sa druge strane, deo navijača Kelna, oni koji su prijatelji kluba i VIP zvanice, okupili su se na jednom od splavova na keju u Zemunu.

Tamo je ipak neka drugačija priča, pijucka se piće, suša muzika, svi su u dresovima Kelna ili imaju šalove oko vrata.

Foto: Telegraf

Pogledajte i kako je izgledao dolazak glavnih ultrasa Kelna na aerodoromu, koji su nam pretili i sakrivali lica od kamere:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonim

    7. decembar 2017 | 15:12

    Ako i treba,sta treba da uradimo da ih pobijemo?hvala bogu normalni ljudi ne orave nikakve probleme rade isto sto smo i mi tamo...i nemojte zaboraviti da su ti navijaci kelna donirali u don za nezbrinitu decu karte za arsenal jer su morali pakete da kupuju

  • Čika Jova

    7. decembar 2017 | 14:50

    Treba ih lepo dočekati, uzeti im što više para i poželeti im sretan put sa dva gola u mreži Kelna. Da nas pamte po dobru!

  • iskra

    7. decembar 2017 | 18:18

    Divan grad,dobar narod i voli srbe.naravno navijaju za keln sto je ok.samo da neka budala ne izazove problem i da ponovo baci izmet. Po srbima.treba Ih docekati prijateljski da se vidi da nismo divljaci.ko pobedi aplauz ko izgubi nije imao srece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA