≫ 

DA ČOVEK NE POVERUJE! Lisica najavila krvavi derbi! Pogodila je ishod meča, ali je predosetila i haos na tribinama (VIDEO)

Romel je ovoga puta imao i dodatnu prognozu, što je na svojoj koži najbolje osetila i naša reporterka

  • 27

Pustinjska lisica Romel, ponovo je prognozirao ishod 156. Večitog derbija za Telegraf. Neverovatno, ali ponovo je pogodio, i zadržao je stoprocentan učinak kada pogađa ishod utakmice između Partizana i Zvezde.

Međutim, ono što je još neverovatnije, jeste da je lisica nagovestila i nemile scene na tribinama. Bio je ovo nikad brutalniji derbi sa nekim nerealnim scenama na Jugu, gde je pokušan puč na tribini.

>>> Hrvati se oglasili povodom njihovih huligana koje su Grobari pretukli i brutalno ponizili na Večitom derbiju!

Žestoka tuča između dve frakcije Grobara, od kojih je jedna bila pojačana i hrvatskim huliganima, što je kasnije otkriveno, završila je brutalnim scenama na atletskoj stazi, gde je desetina huligana završilo krvavih glava, sprženi bakljama, bosi i goli.

Ovakav ishod neki su u redakciji Telegrafa u šali najavili nakon što se reporterka Telegrafa vratila iz Zoološkog vrta sa prognozom pustinjske lisice. Ne samo da je donela video na kojoem Romel najavljuje remi, već je od njega dobila i uspomenu u vidu ujeda na ruci.

Foto: Vladimir Milovanovic

Naime, lisica je nakon što je obavila prognozu, odjednom potpuno pobesnela i ščepala našu reporterku za ruku kada je pokušala da skloni papire sa grbovima Zvezde i Partizana.

Lisica joj se bukvalno zakačila za ruku, a zatim je pokušala da je ujede i za nogu, probušivši joj pri tom i čizmu. Ovo je i nju šokiralo, jer se nikada do tada lisica nije tako ponašala, već je uvek bila umiljata i dozvoljavala se mazi.

Foto: Telegraf

Ovo je bio splet nesrećnih okolnosti smatra naša novinarka, koja ne krivi lisicu, koja se verovatno uplašila i pomislila da joj uzima hranu, koja je prethodno bila na papirima.

Krv je šikljala iz ruke naše reporerke, koja je hitno odvedena u najbližu medicinsku ustanovu da primi tetanus, a zatim i na infektivnu kliniku kako bi se sprečile eventualne bolesti koje mogu da prenesu divlje životinje.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Iako se sa zadatka vratila ranjena, za zavijenom rukom, u šali je rekla da je moguće da Romel ovim želi da kaže da se najavljuje krvavi derbi ili eventualni prekid utakmice.

Kada smo videli nemile scene sa derbija, stampedo na Jugu, a zatim i izvođenje premlaćenih golih huligana na atletsku stazu, odmah smo se setili njenih reči i rane na ruci.

Zaista neverovatan splet oklonosti, da čovek bukvalno ne poveruje.

Pogledajte i kako video Romelove prognoze:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA