≫ 

Boaći nije više igrač Zvezde: Milioni stižu u Ljutice Bogdana (VIDEO)

Ode Boćko u Kinu

  • 44

Saga oko transfera golgetera Crvene zvezde Ričmonda Boaći konačno je završena. Igrač prelazi u redove kineskog superligaša Đengsua, koji već tri godine vodi Fabio Kapelo, i to za sumu od 5.5 miliona evra!

>>>Zašto ne ulože jedan dinar u novi teren, kad su za 3 godine od prodaje igrača Zvezdi i Partizanu uzeli 1.5 miliona evra? (FOTO) (VIDEO)

Kako prenose srpski mediji, napadač će potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Kine, a godišnja plata iznosiće 2.360.000 evra bez bonusa za postignute golove, nastupe i osvojene trofeje, pa tako ovaj iznos uz dobre partije može biti samo još veći.

Takođe, važno je istaći da je ovo najpovoljnija ponuda koja je tokom prelaznog roka stigla na stadion Rajko Mitić.  Iako je postojalo interesovanje Rena, Bešiktaša, Njukasla, Vest Bromviča, ponuda Kineza je bila najkonkretnija, naročito jer dogovoreni iznos stiže u klub već u utorak.

Da podsetimo, Ričmond Boaći je u klub stigao 2017. godine kao pozajmljeni igrač italijanske Latine, a kada je klub bankrotirao sa Zvezdom je potpisao ugovor kao slobodan igrač do 2020. godine. Za crveno-bele je odigrao 48 utakmica i postigao 39 golova u svim takmičenjima.

Saigrači u novom klubu će mu biti bivši štoper Milana Gabrijel Paleta, kao i Ramireš, Aleks Tešaira, kao i kamreunski napadač Benjamin Mukanđo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaraDjordje

    26. februar 2018 | 19:40

    Sta ti je sudbina malih klubova, neko proda jednog od svojih najboljih igraca za 600.000 evra ( Everton ) a neko za 5,5 miliona jer igrac odlazi iz Evropskog i Svetskog sampiona.

  • Wien

    26. februar 2018 | 20:24

    Srecno lafe...svako dobro i hvala za sve...

  • RS

    26. februar 2018 | 19:36

    Hvala za sve,pamticemo tvoje utakmice,nadam se da ce klub brzo imati ovakvog strelca!Srecno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA