≫ 

Ostalo još malo karata za utakmice Srbije sa Kostarikom i Švajcarskom na Mundijalu!

Jovan Šurbatović generalni sekretar KSB saopštio da vlada veliko interesovanje za duele "Orlova"

  • 1

Karte za utakmicu između reprezentacija Srbije i Brazila u Moskvi na Svetskom prvenstvu u Rusiji su rasprodate, dok je za duele sa Švajcarskom i Kostarikom ostalo malo karata, potvrdio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović. Kako je naglasio, za duel sa Brazilom je preostao samo mali kontigent samo za najskuplja mesta u loži, dok zbog ogromnog interesovanja nema ulaznica za tribine za duel 27. juna na stadionu Otkritije arene, kapaciteta preko 45.000 mesta.

>>>Milivojević prokomentarisao smenu kapitena: U fudbalu nema demokratije, poštujem odluku selektora

- Raspordate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji", rekao je Šurbatović u Ruskom domu gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest "navijačkih pasoša" za Mundijal.

Foto: Guliver/Buda Mendes/Getty Images

Šurbatović je uveren je da će "orlovi" u Rusiji imati podršku kao da igraju na domaćem terenu.

- Sam plasman na SP je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP - zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri.

Reprezentacija Srbije turnir otvara 17. juna mečom protiv Kostarike, pet dana kasnije sastaje se sa Švajcarskom, pre nego što odigra poslednji duel u E grupi protiv Brazila.

VIDEO: Reakcija Baneta Ivanovića nakon skidanja kapitenske trake

(Kraj) msi/vu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA