≫ 

Hrvatski fudbaler umro tokom utakmice: Samo se srušio na teren kad ga je pogodila lopta

Bruno Boban, igrač Marsonije preminuo je danas tokom utakmice protiv Slavonije

  • 12

Nova tragedija u fudbalu! Hrvatski fudbaler Bruno Boban (25), koji igra za Marsoniju iz Slavonskog broda, preminuo je danas tokom utakmice između Marsonije i Slavonije.

On se u 15.45 srušio na travnjak, nakon što ga je lopta pogodila u grudi. Oko njega su se odmah okupili igrači, utrčao je i doktor sa klipe, a posle pet minuta stigla je i hitna pomoć.

Prava drama viđena je na stadionu, jer su doktori pokušali da ga reanimiraju, ali su oko 16.20 mogli samo da konstatuju smrt fudbalera.

>>> Šta uništava srca fudbalera, zbog čega padaju na terenu i van njega i kako to sprečiti? Surova istina o profesionalnom sportu!

Samo nedelju dana ranije Boban je izazvao delirijum među navijačima Marsonije, kada je postigao dva gola, a od toga i jedan prelep gol lob udarcem u pobedi od 3:0 u pobedi protiv Varteksa.

Samo nedelju dana, zbog njegove smrti svi su plakali na stadionu.

Boban je karijeru počeo u Slavoniji iz Požege, zatim je igrao za Zagreb, a na kraju i za Marsoniju.

 
A post shared by Bruno Boban (@brbo_unoban) on

Podsetimo, nedavno je preminuo kapiten Fiorentine Davide Astori, koji je u snu umro pred meč protiv Udinezea. Nakon toga u kratkom prelaznom roku preminuli su mladi reprezentativac Francuske Tomas Rodrigez, a potom i mladi fudbaler Norveške, Adrijan Lilebek Ovijen.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA