≫ 

Gazda Olimpijakosa žestoko kaznio igrače, pa ih poslao na odmor četiri kola pre kraja prvenstva?!

Marinakisu "prekipelo" posle posrtanja ekipe

  • 4

Fudbaleri Olimpijakosa kažnjeni su sa po 400.000 evra od strane gazde kluba Evangelosa Marinakisa, koji ih je uz to, verovali ili ne, oslobodio obaveza četiri kola pre kraja i većinu poslao na odmor, pa će ekipa do kraja biti sastavljena od igrača iz omladinskog pogona, prenose grčki mediji.

Ovakva odluka je posledica velikog nezadovoljstva gazde atinskih crveno-belih posle slabih rezultata ekipe u poslednje vreme zbog čega će najverovatnije ostati bez titule nakon sedam uzastopnih osvojenih šampionata, odnosno 12 u poslednjih 14 godina.

Ekipa iz Pireja trenutno je treća na tabeli, šest bodova iza lidera AEK-a sa malim izgledima da preokrene situaciju u svoju korist.

Grčki mediji su preneli reči koje je Marinakis uputio igračima posle remija u gostima sa Levadijakosom (1:1) koji ih je još više udaljio od titule.

- Navijači i ja smo vas dosta tolerisali. Danas ćete napustiti klub i otići na odmor - glasila je direktiva gazde kluba.

Nije navedeno koji igrači su dobili "voljno" u finišu prvenstva, ali broj sigurno nije mali s obzirom na to da je Marinakis razočaran igrom većine.

Ovo nije prvi put da pribegava ovakvim merama, pre tri godine oduzeo je svakom igraču 500.000 evra zbog loših rezulatata koji su se zaređali.

Aktuelni tim pobedio je samo tri puta u poslednjih osam utakmica što je kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod brodogradilišnog magnata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA