Partizan zove navijače da budu kreativni, inventivni, maštoviti - jer je Sale samo jedan! (FOTO)

Saša ilić se uskoro oprašta, podarite mu momente za pamćenje

  • 10

Još dve utakmice - i kraj!

Saša Ilić (40), živa legenda Partizana, oprostiće se od aktivnog igranja ove sezone u kojoj nije imao sreće da uzme titulu sa voljenim crno-belima, no ta činjenica niti hoće, niti može baciti senku na oproštaj od fudbala koji se uveliko sprema.

Kapiten je pokazao klasu i u meču sa Napretkom sa dve majstorske asistencije, poslao pozivnicu da ga zajedno ispratimo u penziju, a svi vi koji volite i poštujete Sašu - sad imate priliku da mu to i pokažete na zanimljiv način.

FK Partizan je pozvao navijače da se odazovu, iskreiraju, budu maštoviti i kreativni u izrazu ljubavi prema Iliću, a evo o čemu se radi:

- Kapiten Partizana Saša Ilić je neraskidiva karika crno-bele porodice! Pokażi svoju ljubav i poštovanje prema legendi kluba i postavi na svoj instagram profil video poruku po żelji (izrecituj pesmu, snimi svoju sobu sa Sašinim posterima, snimi video poruku kapitenu...). Saša će lično izabrati najbolji video, a njegov autor će dobiti ne samo orginalni dres koji daruju FK Partizan i "Nike" sa potpisim Saše Ilića već i priliku da ga lično upozna - zove Partizan navijače da budu što kreativniji, da se pokažu.

Navijači Partizana, da vas vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    6. maj 2018 | 18:15

    Moca je za njega car ovaj je folirant...

  • pssst

    6. maj 2018 | 18:52

    Veštački napravljen rekord.Nikakva inostrana karijera.Mučno je gledati ga na terenu.Direktan krivac za prvi gol Napretka.Nama ne trebaju dedice da trčkaraju po terenu već pravi igrači vući ekipu.

  • Johnny Repp

    6. maj 2018 | 17:14

    Sale će sa 10+nadoknada postaviti nedostižnu cifru u broju odigranih utakmica za Partizan. Ne bih da me shvatite pogrešno ali dosadašnji rekorder Moca Vukotić je na kraju karijere izlazio u tim minutima kada Ilić ulazi i to ne zbog umora nego da bi ga publika pozdravila zbog dobre igre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA