≫ 

Parmina treća garnitura dresova je toliko moćna da su je rasprodali za 24 sata! (VIDEO)

Italijani su po ko zna koji put dokazali da im u dizajnu nema premca

  • 1

Klub koji je svoj zlatne godine proživljavo krajem 90-ih godina poršlog veka, poseduje veliku bazu fanova na ovim porstorma.

Ovaj harizmatični italijanski tim se 2015. godine zbog bankrota preselio u Seriju D, da bismo ih već u sezoni koja sledi ponovo gledali u Seriji A. Za svečani povratak u najjaču italijansku ligu, tim sa Enijo Tardinija je pripremio i posebnu gostujuću garnituru dresova.

>>>Trojica Srba na UEFA spisku od 50 mladih igrača koji će obeležiti narednu sezonu (FOTO)

Naime, italijanski proizvođač opreme "Errea" je napravio pun pogodak prilikom izrade trećeg dresa, koji je rasprodat za samo 24 časa od trenutka puštanja u prodaju.

- Mi smo preporođeni, spremni da se suočimo sa svakim izazovom. Sada, svi zajedno. Kupite treći dres za sezonu 2018/2019 - pisalo je na Parminom zvaničnom Tviter nalogu.

Dres su takođe kupili i neutralni navijači, koji su bili opčinjeni dizajnom i bojama koje su dizajneri ovog sporstkog porizvođača koristili prilikom izrade.

>>>On je najveća zvezda Barse: Ima 15 godina, brdo sponzora, svoj logo i 1,2 miliona pratilaca! (VIDEO)

Tamno crnu površinu krasi stilizovani krst žuto-plave boje koji se proteže po sredini dresa, dok je na unutrašnjoj strani kragne prisutna silueta Feniksa, koja bi tebalo da predstvalja vaskrsnuće kluba sa severa Italije.

Cena dresa iznosi 75 evropskih novčanica, mada je veliko pitanje da li će se ova cifra zadržati kada se ovo remek-delo bude ponovo našlo prodaji u zvaničnoj prodavnici kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA