Voždovac ne staje! Stigao i bivši igrač Zvezde, koji je probio "prokletstvo" derbija na Marakani (VIDEO)

Luka Milunović je novi fudbaler Zmajeva

  • 6

Izuzetno zanimljiv poslednji dan prelaznog roka odvija se na "krovu" tržnog centra na Voždovcu, pošto je ovaj klub doveo i drugo pojačanje!

Posle bivšeg igrača Partizana, Marka Jovanovića, u redove "Zmajeva" stiže bivši igrač Zvezde, Luka Milunović, saznaje Telegraf.

Milunović takođe dolazi iz Grčke, poput Jovanovića, a protekle dve sezone igrao je u Arisu iz Soluna, gde je na 40 utakmica postigao 8 golova.

Ono po čemu je Milunović ostao upamćen jeste gol protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije, koji je Zvezda dobila sa 2:0. Tada je on na efektan način matirao Vladimira Stojkovića tako što je "bocnuo" loptu ispred njega i postigao vodeći gol. Kasnije je Filip Kasalica postavio konačan rezultat i doneo Zvezdi prvu pobedu nad Večitim rivalom posle pune četiri godine.

Milunovićev gol je bio prvi posle 6 vezanih utakmica gde Zvezda u derbiju nije postigla gol i uvek je bila poražena. Nakon njegovog pogotka, razbijeno je "prokletstvo" derbija za Zvezdu, pa su nekoliko narednih utakmica dobili protiv najvećeg rivala.

Podsetimo, poslednjeg dana prelaznog roka je veoma uzbudljivo i na Marakani, gde je već potpisan Ričmond Boaći, a očekuje se da u toku večeri Zvezda napadne još dva pojačanja.

VIDEO: Sve se ori, svi slave: Doček Zvezdinih fudbalera na aerodromu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juhu

    31. avgust 2018 | 21:22

    Lepa vest, jer je sustina da liga ima kvalitetnije igrace iz godine u godinu, a ne samo Partizan i Zvezda.. To moze da bude bolje po sve!

  • Karic

    31. avgust 2018 | 22:31

    Sretno kume moj !!!

  • Cure

    31. avgust 2018 | 23:11

    Bice drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA