≫ 

Napadač Partizana tvrdi: Bolji smo od Zvezde, pokazali smo to

Nemanja Nikolić ubeđen da crno-beli i te kako mogu da se nadaju trofeju ove sezone

  • 80

Derbi je pokazao, crno na belo: Partizan ne samo da nije bio inferioran naspram "večitog rivala", već je bio  bolji, doduše rezultatski to nije uspeo da materijalizuje.

Provejava optimizam u redovima ekipe iz Humske posle duela sa Zvezdom, svesni su igrači Zorana Mirkovića tek sada da i te kako mogu da se nadaju tituli i u sezonu u kojoj su ih mnogi prerano otpisali zbog "klimavog" starta, ali i uzleta komšija.

>>> Radikalan potez Partizana posle derbija: Crno-beli nose svoje kamere u Niš na meč sa Radničkim!

Napadač Partizana Nemanja Nikolić, tri dana pošto je osetio čar igranja u derbiju, bio je strelac protiv Kolubare u Kup duelu.

Rutinski su, uglavnom rezervisti crno-belih izašli na kraj sa Lazarevčanima, a Nikolić ni posle tog duela ne može da se otme utisku da je u derbiju propuštena velika šansa da se savlada najveći rival.

- Pokazali smo u utakmici sa "večitim rivalom" da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeјu - poručio je član idealne postave minule superligaške sezone.

Za sajt Partizana osvrnuo se i na igru protiv Kolubare.

- Kolubara јe izašla sa pravom ekipom koјa јe јedna od favorita za povratak u prvu ligu Srbiјe i koјa ima dosta iskusnih igrača koјi će samim tim doprineti njihovom napretku i povratku. Atmosfera јe bila odlična, a pozitivno sam iznenađen i kvalitetom terena na koјem može da im pozavidi dobar superligaški tim.

Ono što je pozitivno za Nikolića je činjenica da i u "B tim" Partizana ima veliki potencijal.

- Izašli smo kao potpuni favoriti i to opravdali na terenu, igrom i dominaciјom kroz posed lopte. Gledali smo da se što manje potrošimo, јer smo iskreno dosta psihički i fizički iscrpljeni posle večitog derbiјa i dešavanja koјe ne želim da komentarišem. Predstoјi nam teško gostovanje u Nišu, gde moramo ići na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u super ligi. Čestitao bih Čakiјu (prim.aut. Slobodan Urošević) na odigranoј utakmici koјu јe krunisao sa dve lepe asistenciјe, kao i kompletnom timu na pobedi. Moј gol јe došao kao plod lepe akciјe, ali iskreno nisam zadovoljan svoјim zidanjem.

VIDEO: Sporni gol Crvene zvezde iz nekoliko uglova

VIDEO: Rikardov projektil matirao Borjana, Partizan vodi sa 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gt

    27. septembar 2018 | 19:04

    I Proleter je dokazao da je bolji od Partizana

  • Žika Živac

    27. septembar 2018 | 19:12

    A po čemu si to zaključio?Na osnovu Zvezdine najlošije utakmice u poslednjih 10 godina?

  • MilanT

    27. septembar 2018 | 18:47

    I Leganes je bolji od Barselone...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA