≫ 

Meridian opet ispravlja nepravde: Bio je penal za Zvezdu, isplaćuju se OGROMNE svote!

Crvena zvezda je senzacionalno pobedila Liverpul 2:0 golovima Milana Pavkova koji je instant postao heroj navijača crveno-belih. A neki navijači Zvezde će instant dobiti novac na svoje račune u Meridian kladionici iako se tome nisu nadali

  • 1
Foto: Promo

Sudije su bacile senku i na ovaj meč. Kao što su u Engleskoj Liverpulu dva puta suđen penal koji je bio jako sumnjiv, kao što Feliks Brih nije dosudio penal za Srbiju protiv Švajcarske, tako i sudija sinoć nije dosudio penal Crvenoj zvezdi!

Iako je posle šuta Marka Marina Džejms Milner jasno igrao rukom ni Španac Antonio Migel Lahoz nije pokazao na belu tačku! Meridian je na Svetskom prvenstvu isplatio sve opklade na penal za Srbiju, a sada je isplatio opklade na penal za Zvezdu!

Ali ne samo to! Osim što su uvažene sve opklade na penal za Zvezdu, ali i opklade na to da će Zvezda dati i gol iz penala. Osim toga svi koji su na tiketu imali kvotu 24.00 na 3+ golova Zvezde na meču!

Foto: Marko Jovanović

Ogromne svote je Meridian isplatio svojim igračima posle ovog meča jer je imao ubedljivo najbolje kvote uz standardno najveću ponudu. Dok su kvote na pobedu Zvezde na drugim mestima bile 10 ili 12, Meridian je dao kvotu 14 uz 4.65 na 1X!

Gol glavom je potenciran kroz ponudu Meridiana već neko vreme, a Milan Pavkov je konačno pretvorio tu opkladu u dobitne tikete! Tek oni koji su verovali u odbranu Vladana Milojevića su napunili svoje džepove jer kvota na to je bila 12.00!

Tu su bile i kvote da će Zvezda dati gol u prvom poluvremenu, a ko je uz 1-1 dodao i 2-4 gola mogao je na samo jednom tipu dobije kvotu 31.00 - kao broj na dresu Bena.

A tek ko je igrao 2+ gola Milana Pavkova... Dodao je nekoliko nula na svoj račun u Meridianu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA