≫ 

Superklasiko čeka da se nebo smiluje, ništa od spektakla ni u nedelju: Boka i River odloženo za naredni vikend - ali i tada se očekuje kiša!

Prva utakmica finala Kopa Libertadores između Boke i Rivera biće, kako stvari stoje, odigrana naredne subote, kiša i nevreme besne u Bueons Ajresu i u nedelju

  • 0

Suobota - ne, nedelja - opet ne!

Tako, sada, stoje stvari sa (ne)odigravanjem utakmice Boke i Rivera, prve u dvomeču finala Kopa Libertadores.

Obilna kiša paralisala je Buenos Ajres, pa je prvi duel zakazan za subotu odložen za dan kasnije, a kako vremenske neprilike ne jenjavaju, utakmica, gotovo sigurno, neće biti odigrana ni danas.

Sva je prilika da će se sačekati sve do naredne subote, 17. novembra, za to se čeka samo potvrda Južnoameričke fudbalske federacije o novom terminu "utakmice svih utakmica".

Odluka o novom terminu odigravanja prve utakmice finala biće doneta oko 15 sati.

Posle kišovitog petka, u subotu se, usled kratkotrajnog prestanka padavina, pojavila mogućnost odigravanja meča, navijačka iskra se zapalila, međutim novi pljusak sve je upropastio i poremetio planove aktera utakmice.

Foto: Tanjug/Ap

Sudije, koje su proverile stanje terena, odmah su mogle da konstatuju da se fudbal ne može igrati po teško natopljenoj podlozi, čemu su prisustvovali i brojni navijači Boke, koji su se, uprkos nevremenu, obreli na tribinama čekajući odluku, naravno raspevani kao da će svkaog trenutka izaći ekipe iz svlačionica.

Do stadiona su svi oni morali da se probijaju kroz prave potoke, koji su se slivali niz ulice, mnogi od njih i bosi, zavrnutih nogavica, na putu ka "svetoj" Bombonjeri.

Razočarani, sačekaće da se nebo smiluje makar na jedan dan zbog utakmice, mada prognoze ne idu u prilog fudbalskom spektaklu: prema najavama, kiše će biti i naredne subote...

Siti je u boljoj formi, naravno, ali Junajted dolazi gradskom rivalu posle čudesne pobede nad Juventusom u Torinu. Ako verujete u novo iznenađenje Žozea Murinja, kvota na dvojku je čak 7,75! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

 Fulam je u velikoj krizi, Fulam ide na noge Liverpulu, posle poraza Redsa na Marakani, i čini se da se Jokanoviću i Mitroviću ne piše dobro. Kvota na keca, uz ukupno bar četiri gola (1&4+) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Fulam.

Posle poraza od Junajteda, Juventus ide na noge Milanu, a kvota da će uspeti da slavi na San Siru je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA