≫ 

Pitali su Matića šta mu je značila poruka "Nemanja, Srbija će te izdati ponovo": Odgovorio je u četiri reči! (VIDEO)

Srbija u subotu čeka Crnu Goru na stadionu "Rajko Mitić" od 15 sati, a tri dana kasnije selekciju Litvanije na stadionu Partizana od 20.45.

  • 2

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić rekao je da mu u Mančester Junajtedu niko nije zamerio što nije nosio cvet maka na dresu kao znak obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

Matić je uzburkao javnost u Engleskoj odlukom da ne nosi "popi" na utakmicama protiv Bornmuta i Mančester Sitija u Premijer ligi, što je obrazložio zbog NATO bombardovanja Srbije 1999. godine.

- Klub mi nije zamerio, to je moje pravo i na mom Instagramu stoji jasno zašto sam to uradio. Takođe, igrači nisu komentarisali i njima je jasno zašto nisam nosio - rekao je Matić u Kući fudbala u Staroj Pazovi pred utakmice Srbije protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija.

Matić nije želeo da otkrije na šta je mislio kada je objavio nedefinisanu poruku, takođe na Instagramu, kada je između ostalog poručio "Nemanja, Srbija će te izdati ponovo".

- Zadržao bih za sebe- bilo je sve što je Matić rekao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giška

    16. novembar 2018 | 18:36

    Vidim da traje negativna kampanja engleskih poltrona zbog Matićevog postupka. Naše prodane duše udaraju po Nemanji, sram da nas bude.

  • Dusan

    17. novembar 2018 | 18:05

    E moj Giska cudan smo mi narod.ko danas je neko proklo a vidi Matica u zemlji koja je protiv nas i dan danas i koja nas je bombardovala dostojno reko ne vi ste moju zemlju bombardovali.moje misljenje da mu Srbija dodeli medalju pravi sumadinac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA