≫ 

Brutalno pretučena dva fudbalera srpskog kluba: Jedan je u komi, lekari u Beogradu se bore za njegov život!

Fudbaleri su napadnuti nakon verbalne rasprave sa grupom mladića, koji su nepristojno dobacivali devojci koja je bila u društvu igrača

  • 0

Fudbaleri Polimlja Emir H. i Dženet H. brutalno su pretučeni u noći između petka i subote ispred jedne pekare nedaleko od centra Prijepolja.

Emir H, koji je inače i najbolji igrač ekipe, koja se takmiči u Zonskoj ligi Drina, zadobio je povredu glave opasnu po život, nakon ukazane lekarske pomoći na licu mesta u besvesnom stanju, prevezen u Užice a potom dalje za Beograd, gde se lekari bore da spasu njegov život.

Drugi mladić zbrinut u Opštoj bolnici u Prijepolju.

Kako Novosti saznaju, napadu na fudbalere je prethodila verbalna rasprava igrača i nekoliko mladića, koji su nepristojno dobacivali devojci koja je bila u društvu fudbarelera.

Iz Policijske uprave u Prijepolju ovom listu je povtrđeno da je došlo do sukoba dve grupe mladića i da je tom prilikom jedno lice zadobilo teške telesne povrede, a drugo lake.

VIDEO: Sve je više nasilja u sportu:

Vrlo važan meč za Srbiju danas protiv Crne Gore - pobeda bi je dovela na korak od prvog mesta u grupi! Kvota na Orlove je 1,35, a na pobedu bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Srbija - Crna Gora.

Azuri imaju priliku da trijumfom nad Portugalom izbiju na prvo mesto u grupi Lige nacija, i kvota da će se to dogoditi je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Italija - Portugal.

Monako je šokirao Zvezdu u Pioniru, crveno-beli traže žrtvu da se iskupe za neočekivani poraz, a kvota da će Mornar biti savladan s više od 15,5 poena (VH 1) razlike je 2,29. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Mornar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA