Navijači iz BiH prete Vranješu zbog Đujićeve tetovaže: Štoper morao da obriše Instagram profil, a zatim se izvinjavao Belgijancima!

Velika bura se podigla zbog tetovaže koja je već šest meseci na Srbinovoj ruci

  • 17

Nakon što je u javnosti ''procurila'' tetovaža koju na sebi nosi već šest meseci, defanzivac reprezentacije Bosne i Hercegovine našao se na žestokom udaru tamošnje javnosti.

Pogotovo navijača, koji nikako ne mogu da mu oproste što na ruci ima lik četničkog vojvode Mimčila Đujuća.

BH Fanatikosi su navodno toliko besni da su Vranješu pretili na društvenim mrežama i on je u međuvremenu morao da obriše svoj Instagram profil.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je u petak objasnio zašto je istetovirao Đujića i na taj način je poslao poruku Savezu koji ga je osudio, ali i svim navijačima u BiH.

Kada smo već kod navijača, vredi pomenuti da su oni već duže vreme u konfliktu sa Vranješom i da su samo čekali novi povod.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Igor Pešić - Pedi (@peditattoo) on

U međuvremenu, Vranješ je kažnjen od strane Anderlehta jer je podržao nasilje navijača AEK-a (za koji je igrao) tokom tuče sa Ajaksovim navijačima. Tazlog - Belgijanci i Holanđani su u bratskim odnosima.

- Shvatam da sam napravio grešku i izvinjavam vam se. Žao mi je što sam to uradio. Ne mogu vratiti vreme, ali mogu prihvatiti kaznu kluba i nadam se da ću dobiti podršku navijača ponovo u budućnosti - rekao je Vranješ za sajt Anderlehta.

Zanimljivo, povodom tetovaže se oglasio i trener Anderlehta.

- Odigrao je puno utakmica za BiH, ali niko nije pominjao tetovažu o kojoj se sad priča. Sada su se svi obrušili na to zbog medijske oluje koja vlada, a ako je potrebno analizirati tetovaže, puno igrača ih ima na svojim telima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    30. novembar 2018 | 22:26

    Pa ti navijači i ne znaju ko je bio đeneral Đujić. To je ikona Srpskog naroda u Bosni i Krajini. Slava mu!

  • RC

    30. novembar 2018 | 22:17

    ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA.

  • Јован

    30. novembar 2018 | 22:24

    Подршка за брата!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA