Toliko su očajni: Junajted odlučio da zameni Murinja i plati novog trenera 45 miliona evra!

Portugalca bi navodno trebalo da zameni Poketino iz Totenhema

  • 1

Loša sezona za Mančester junajteda dovela je do toga da čelnici ovog slavnog kluba definitivno krenu u potragu za novim trenerom, a britanski mediji prenose da je naslednik Žozea Murinja već pronađen!

U pitanju je menadžer Totenhema Maurisio Poketino za kog je Junajted spreman da plati 45 miliona evra!

Argentinac nikada nije krio da bi voleo da jednog dana trenira Junajted i čini se da je sada idealna prilika za to. Podsetimo, Poketino je 2016. odbuio da nasledi Van Gala zbog odličnih rezultata sa Totenhemom.

U međuvremenu je produžio ugovor sa Pevcima do 2023. godine i upravo zbog toga će Junajted morati da iskešira pomenutu sumu za klauzulu.

Poketino komanduje na utakmici Totenhema Foto: Tanjug/AP

Dolazak Poketina mogao bi da znači da će put Old Traforda i nekoliko igrača Totenhema. Tu se, pre svega, misli da defanzivca Aldervilda i napadača Harija Kejna, mada se i Kristijan Eriksen povezuje sa Junajtedom.

Šampionska titula je za Đavole već izgubljena. zaostaju 18 bodova za gradskim rivalom Sitijem, dok kaskaju osam za četvrtim mestom koje sledeće sezone voi u LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    7. decembar 2018 | 22:57

    To ste davno trebali uradit, imaju dobre igrace a zalosno ih gledat kad igraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA