≫ 

EKSKLUZIVNO! Partizan istupa iz Superlige!

Klub iz Humske želeo da odloži meč sa Mačvom, ali je iz Zajednice Superlige pritisnut da igra, uz uverevanja da će i svi današnji mečevi biti regularno odigrani. To se ipak nije desilo, pa je zakazan hitan UO, gde će biti usaglašen stav o istupanju

Remi sa Mačvom (0:0) po snežnoj mećavi je alarmirao sve u Humskoj, od igrača do navijača i čelnika kluba, koji su za danas zakazali vanrednu, kako u klubu kažu-hitnu sednicu Upravnog odbora. Telegraf saznaje da će crno-beli, posle konsultacija sa svojim pristalicama – istupiti iz Superlige Srbije!

Iz Humske tvrde da su juče tražili odlaganje duela sa Mačvom, smatrajući da utakmica ne može da se igra po snegu od 20 santimetara. Sa druge strane, iz Zajednice Superlige su instruisani da meč ipak odigraju, uz garancije da će sve današnje utakmice Superlige biti normalno odigrane.

Kako je izvesno da se to neće dogoditi, odnosno odlaganje zbog vremenskih neprilika je već potvrđeno, u Partizanu smatraju da su prevareni, te da su iz tog razloga u nefudbalskim uslovima izgubili bodove i nameravaju na Upravnom odboru da usaglase stavove i napuste takmičenje u Superligi.

Čelnici kluba su već započeli zasedanje, a odmah posle sastanka će biti izdato i zvanično saopštenje, saznaje Telegraf!

VIDEO: Da li je Mirković najavio odlazak iz Partizana?

Da podsetimo, Crvena zvezda krenula je na meč sa Čukaričkim, ali meč nije odigran zbog snega.

Sa druge strane, novosadski derbi Proletera i Vojvodine je odložen, dok se jedino igra meč u Surdulici u kojem Radnik dočekuje Bačku.

VIDEO: Fudbaleri Partizana čistili sneg na terenu kako bi Pantić izveo slobodnjak

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    15. decembar 2018 | 13:48

    Tako je bre, pa nek zvezdana igra sama sa sobom,kada god bude mogla i htela.

  • Pana

    15. decembar 2018 | 14:19

    Kriv je meteoroloski zavod,na JNA minus 15,a na Marakani plus 15!

  • Prle

    15. decembar 2018 | 14:09

    Samo kukate ,pa i Macva je igrala na ustom terenu kao i vi ,nego nije hteo Tesovic da vas pusti da pobedite .Grdne pare ste zaradili igrajuci Evropu vec 15 godina i gde vam je lova ,stadion vam kao supa oronula,lazete navijace jos od prodaje Kezmana kako cete da renovirate stadion,isti ste kao i vaterpolo klub ,propali su a dobili su bazen za dzabe poslovni prostor za dzabe koji su iznajmljivali za veliku lovu onda clanarina klincima i propali opet .I niko ne postavlja pitanje upravi gde je lova ? Nego opet je kriva Zvezda sto vi propadate .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA