≫ 

Lalatović besan na PR-a Napretka: Moja deca su se igrala kod tebe, pila si piće sa mojom ženom, a sada podržavaš da ih vređaju! Sram te bilo! (VIDEO)

Imao je trener Nišlija šta da kaže...

  • 11

Žestoko je blo u Kruševcu, tokom i posle utakmice Napretka i Radničkog koja je završena pobedom gostujućeg tima rezultatom 2:1.

Taj rezultat je neočekivano ostao u drugom planu zbog onoga što se dogodilo na konferenciji za medije. A videli smo psovke i svađu trenera Nišlija Nenada Lalatovića sa jednim navijačem koji je ''upao'' na istu.

Međutim, ono što je Lalatovića najpre izbacilo iz takta jeste pitanje portparolke Napretka pre nego što je izlaganje trenera počelo - kome je pokazivao srednji prst u loži?

Lalatović je i te kako bio ljut na portparolku Napretka Printskrin: Youtube

To je bio ''okidač'' za verbalni konflikt i bes Lalatovića koji je tvrdio da su mu vređali decu i porodicu tokom meča. Posebno je bio ljut na samu portparolku:

- Kako može da uđe i da me vređa? Pa, on viče da će da mi je*e dete! Ne mogu da dopustim da niko vređa moju ćerku, moja ćerka se rodila kada sam bio trener Napretka. I moji sinovi. Ovde sam ih gajio, 200 metara odavde. Ginuo sam za vas, a danas sam doživeo da mi vičete da je moja žena kurva, žena koja mi je rodila troje dece. A sedela je sa tobom - obratio se Lalatović portparoliki Napretka:

- Pila si piće sa mojom ženom i sada ovo podržavaš. Moja deca su se igrala kod tebe, ti si ih čuvala. I onda me to pitaš. Ti si me razočarala, nema više šta s tobom da pričam. Sram te bilo. I ti si se prodala za 500 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    17. decembar 2018 | 20:02

    Lalotovic zreo za psihijatrije

  • Dragan V.

    17. decembar 2018 | 21:13

    E, neka.si joj rekao..A za 500 E mozes biti tuzen.Crno beli sam,ali svaka cast.Bar si im pokazao da imas karakter i m...

  • 4444

    17. decembar 2018 | 20:07

    Kada ces da shvatis da si niko i nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA