Navijač Napretka napao Lalatovića: Radnički tvrdi da je sve izrežirano, da se isprovocira njihov trener! (VIDEO)

Posle skandala na konferenciji za medije, oglasio se i klub iz Niša

  • 9

Fudbaleri Radničkog su na najbolji mogući način završili jesenji deo sezone u Superligi Srbije, pošto su u susretu 21. kola savladali Napredak u Кruševcu rezultatom 2:1. Niški tim na zimsku pauzu odlazi sa impresivnih 50 bodova na svom kontu, što je devet manje od lidera Crvene zvezde, a šest više od trećeplasiranog Partizana.

Međutim, na konferenciji za medije nakon meča u Кruševcu dogodio se veliki skandal, a klub iz Niša se oglasio saopštenjem.

- Na konferenciju je ušao i navijač Napretka i verbalno napao šefa stručnog štaba Radničkog Nenada Lalatovića, uputivši mu najvulgarnije uvrede. Sama konferencija počela neuobičajnim pitanjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i već pomenuti navijač, kojem svakako nije bilo mesto u prostoriji predviđenoj za novinare.

Printskrin: Youtube

- Ovo je očigledan pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog baci mrlja. Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FК Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FК Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak sa je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog.

- Nenad Lalatović smatra da uprkos svemu i svim provokacijama niko ne može Radničkom da umanji ono što je postigao. Apostrofirao je da je ovo uspeh kluba, tima, stručnog štaba, kao i rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevom. Zahvalio se i navijačima, koji su mu na kraju utakmice dodelili pehar za najboljeg trenera što govori o obostranom poštovanju.

- Naglasio je i da je pitanje PR-a Napretka bilo naručeno, jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident.

(Telegraf.rs/fkradničkiniš.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlaja

    17. decembar 2018 | 20:59

    Lale podryavam te , nedaj na porodicu nek se neko pohvali da ima troje decelepo vaspitanea taj placeni navijactreba ga uhapsiti i krivicnu prijavo protiv njega. Mnogo srece u zivotu i fudbalu zelim

  • Max

    17. decembar 2018 | 20:31

    Ovo je slika našeg fudbala. Puna podrška Lalatoviću.

  • Iskreni Navijac

    17. decembar 2018 | 20:25

    Podrzska za Lalu. Zalosno na sta su ljudi spremni samo da se skrene paznja od njwgovih rezultata. Uz tebe smo Lala. Nedaj se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA