≫ 

Novi rat večitih rivala oko pojačanja: Zvezda ušla u igru za zlatnog orlića, da li ga oteti Partizanu pred nosem? (VIDEO)

Posle interesovanja kluba iz Humske, Milan Gajić je interesantan i crveno-belima

  • 31

Pisali smo da je Milan Gajić na meti Partizana i da crno-beli planiraju totalnu rekonstrukciju tima tokom zime, gde su bekovi jedan od glavnih prioriteta. Plan je bio da uz povratnika Ivana Obradovića na levom boku, mesto kraj desne aut-linije zauzme zlatni orlić sa Novog Zelanda, koji trenutno nastupa za Bordo.

Ali, posao bi mogao da im pokvari večiti rival, koji je već uspeo da dobije bitku oko potpisa kapitena Napretka Miloša Vulića, koji je na kraju završio na Marakani, iako ga je želeo i klub iz Humske.

Kako nezvanično saznajemo, Zvezda je takođe zainteresovana za Gajića i planira da ojača poziciju kraj desne aut-linije i da Filip Stojković dobije konkurenciju na toj poziciji, koju je često u slučaju povrede morao da "krpi" Marko Gobeljić.

Milan Gajić; Foto: MN Press

Osim što bi Zvezda dobila kvalitetnog igrača na poziciji gde ne postoji veliki izbor, izvojevala bi i pobedu u odnosu na Partizan potpisivanjem pika crno-belih.

Zvezda je posle ulaska u Ligu šampiona i brojnih velikih transfera potpuno stabilizovala finansije i sada je u mogućnosti da igračima ponudi bolje uslove u odnosu na Partizan, pa nije iznenađenje što u poslednje vreme lakše dobija potpis igrača za koje se interesuju oba večita rivala.

Podsetimo i da crveno-beli pregovaraju i sa Milošem Kosanovićem, koji je tokom leta bio na meti Partizana, ali crno-beli nisu imali da ga plate.

Pogledajte neke od poteza Milana Gajića:

VIDEO: Penthaus od 13.500 za noć i Mercedes od 300.000 evra: Degenek se pohvalio kako uživa u luksuzu na odmoru u Dubaiju

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • хогар

    24. decembar 2018 | 16:31

    Nesposobni ljudi marš iz PARTIZANA!!!!!

  • Dragan

    24. decembar 2018 | 16:23

    Potpisuje za Zvezdu iz pouzdanih izvora

  • YYY

    24. decembar 2018 | 16:24

    Koliko se ja secam njega Zvezda merka vec dve godine a kompleksizam se sada ukljucio u trku, jer kompleks je to bajo moj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA