≫ 

Duško Tošić zabranio Karleuši da pominje Krstajića: Da mu nikad više nisi izgovorila ime! (VIDEO)

Pevačica više neće smeti da kritikuje selektora Srbije

  • 6

Duško Tošić od Mundijala u Rusiji od Mladena Krstajića nije dobio poziv u reprezentaciju Srbije, a selektor Orlova našao se na žestokom udaru Jelene Karleuše, supruge fudbalera, koja je bila nezadovoljna tokom Svetskog prvenstva, kada je putem društvenih mreža prozivala stratega našeg A tima.

Karleuša je tada "oplela" po Krstajiću, jer je umesto Tošića u tim protiv Brazila uvrstio Miloša Veljkovića, koji je imao kiks kod prvog gola, kada mu je pobegao Paulinjo.

Nije se tu popularna pevačica zaustavila, već je udarila na selektora i posle jednog njegovog spiska pred okupljanje reprezentativaca, kada Tošića nije bilo na njemu.

Ali, sada je u emisiji, gde se prvi put posle pet i po godina pojavila na televiziji Pink, odlučila da ne govori ništa o Mladenu Krstajiću, kada je dobila zadatak da izabere se stavi u kožu jedne od četiri ličnosti, i da ta ličnost bude u njenoj koži.

Jedna od ponuđenih opcija bio je i Krstajić, koga je Karleuša otpisala u startu.

Mladen Krstajić i Duško Tošić na treningu reprezentacije; Foto: MN Press

- Duško mi je zabranio da pričam o Mladenu Krstajiću. "Nikad više da mu nisi izgovorila ime" rekao mi je. Neću u kožu Mladena Krstajića, jer bi onda on mogao da uđe u moju, i njemu ne bi bilo lako - rekla je Karleuša u jednom momentu tokom gostovanja u emisiji Amidži šou.

Ona je takođe otkrila i neverovatnu priču o Dušku Tošiću, koji je kao siromašan dečak, koji nije imao za hleb, dobijao hranu od majke Kije Kockar, pa je Karleuša zbog toga odlučila da prestane da proziva pobednicu Zadruge sa kojom je bila u žestokom sukobu putem društvenih mreža.

VIDEO: Karleuša u bikiniju pokazala kako se igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    26. decembar 2018 | 10:37

    Bravo Dusko.I neka si joj pokazao m...Da ne ispadne da zivis u njenoj senci.A ti si samo kulturan i prizeman uspesan muskarac..

  • Buba

    26. decembar 2018 | 10:35

    Sra reci osim bljak,bljak,bljak!

  • Rambo

    26. decembar 2018 | 10:26

    Kada vidim doticnu i procitam njene komentare povraca mi se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA