Dok je zvezdaša živeće i Šeki, fudbalski boem: Mijailović se emotivno oprostio od Šekularca!

Smrt legendarnog fudbalera pogodila je fudbalsku javnost

  • 0

U subotu je u Beogradu preminuo legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac u 81. godini života.

Smrt Dragoslava Šekularca, druge Zvezdine zvezde, pogodila je zvezdašku, ali i celokupnu sportsku javnost, a žaljenje zbog odlaska virtuoza sa loptom izrazio je i Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda.

- Umeo je da se našali, bocne… Da kaže istinu svidela se ona nekom ili ne. Bio je to Šeki, fudbalski boem i legenda Zvezde - rekao je Mijailović.

Predsednik našeg kluba nije krio tugu odlaska fudbalskog mađioničara, koji je plenio i na terenu, ali i van fudbalskog igrališta. Jednostavno, Šeki je bio sinonim za fudbal.

- Njegov odlazak ostavlja prazninu, svima će nam nedostajati. Pamtićemo ga kao šarmera, gospodina na terenu i van njega. Dok je zvezdaša živeće i Šeki, u našim srcima i sećanjima. Ostavio je istorijski trag i svi ćemo uvek sa ponosom se sećati našeg Šekija – istakao je Mijailović na dan zbog odlaska čuvenog driblera.

Šekularac, koji je u Crvenoj zvezdi proveo 11 godina igračke karijere, a čija je istinska legenda, preminuo je 5. januara 2019. u 82. godini. Datum i vreme sahrane i komemoracije biće naknadno objavljeni.

VIDEO: Dragoslav Šekularac, zauvek legenda!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA