≫ 

Terzić likuje zbog transfera Degeneka: Jedan od najboljih poslovnih poteza poslednjih godina

Zadovoljno trljaju ruke na "Marakani" zbog transfera koji će popuniti klupsku kasu

  • 18

Zvezda je u novu godinu ušla bogatija za četiri miliona evra, koliko iznosi transfer Miloša Degeneka u Al-Hilal.

Iako se baratalo sa iznosom od tri do tri i po miliona, Zvezdan Terzić je u izjavi dostavljenoj medijima otkrio da je klub prihodovao više od te sume.

- Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo 6 meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra - rekao je Terezić.

Crveno-beli već imaju alternativu u vidu Nemanje Milunovića koji je stigao iz BATE Borisova da nadomesti odlazak Degeneka.

- Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača. Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draxa

    12. januar 2019 | 23:57

    Stvarno je momak igrao pozrtvovano svaki put. Profesionalac, valjda ce se mladji uozbiljiti i poneti prema svom poslu kao profesionalci. Decko je za primer.

  • Cure

    13. januar 2019 | 00:13

    Tako posluje vrxunski klub..Bravo Terza-Zvezda..

  • tuki.czbg

    12. januar 2019 | 23:54

    Posle im drzava kriva sto mi radimo punim gasom!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA