≫ 

Nećemo argentinskog Dejvida Mojesa! Navijači Crvenih đavola žele da Solskjer ostane!

A Mojesa na Old Trafordu ne pamte po lepom

  • 2

Navijači Mančester junajteda negativno su odgovorili na informacije da bi Maurisio Poketino mogao da postane menadžer Crvenih đavola. Poketino je posle poraza od Kristal Palasa izjavio da je osvajanje trofeja dobro samo za ego i to se između ostalog nije dopalo navijačima Junajteda.

- Opet ćemo se raspravljati da li će osvajanje trofeja odvesti klub na neki viši nivo. Nisam saglasan sa tim, mislim da to samo podiže vaš ego - kazao je Poketino.

Od pojedinih navijača Mančestera je dobio i nadimak "argentinski Dejvid Mojes", po menadžeru koji je nasledio Aleksa Fergusona kada je legendarni Ser otišao u penziju 2013. godine. Poketinu i dalje bolje ide nego Mančesteru jer je Totenhem trećeplasiran u Premijer ligi, uprkos tome što je Ole Gunar Solskjer sa Junajtedom u seriji od osam uzastopnih pobeda.

S obzirom na to kako je Solskjer startovao sa timom, želje navijača su da na kraju sezone on ipak ostane menadžer, iako je klub najavio dugoročno i poznato rešenje.

VIDEO - Ovi golovi su obeležili Zvezdinu evropsku 2018. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveni djavo

    28. januar 2019 | 17:17

    Ako posle svega sto im se prethodnih godina desavalo,daju na kraju sezone sut kartu Solskjeru a covek ih preporodio u svakom smislu onda im od srca zelim da vise nikada ne osvoje ni jedan trofej.

  • Cacanin

    28. januar 2019 | 15:02

    Zasto nesto menjati kada klub kida od kada je Murinjo otisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA