≫ 

Emilijano Sala je mrtav: Policija identifikovala telo nesrećnog fudbalera! (VIDEO)

Zvanični rezultati objavljeni su nakon što je telo izvađeno iz olupine aviona na dnu mora

  • 25

Argentinski fudbaler Emilijano Sala poginuo je u padu aviona koji je leteo iznad Lamanša i pao u more. Policija je identifikovala da je telo, koje je izvukla iz aviona, zapravo telo argentinskog fudbalera.

Emilijano Sala je nestao 22 januara, nakon leta privatnim malim avionom preko Lamanša, i to nakon što je završen njegov rekordni transfer iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra.

Pre nekoliko dana pronađena je olupuna aviona na dnu Engleskog kanala, nedaleko od ostrva Gunersi usred Lamanša. Ustanovljeno je da je u avionu i jedno telo, a nakon izvlačenja forenzičari su potvrdili da je u pitanju Emilijano Sala.

Prenos tela Emilijana Sale, posle izvlačenja iz aviona na dnu mora; Foto: AP/Tanjug

Avion je bio na dnu Engleskog kanala, na dubini od 67 metara, 33 kilometra od ostrvceta Gunersi u Lamanšu.

Podsetimo, na obali ostrva pronađeni su delovi aviona i to vazdušni jastuk i deo sedišta za katapult, pa je moguće da je pilot Dejv Ibotson pokušao da se spase katapultom i da zbog toga njenog tela nije bilo u avionu.

VIDEO: Avion u kome je leteo Sala nađen je na dnu mora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diksi

    8. februar 2019 | 05:13

    Nisam neki pratilac i poznavalac fudbala ali ovo sa avionom koji se raspadao i ne stručnim/recimo/ pilotom je vrlo sumnjivo pogotovu sto njegovo telo nije pronađeno.Toliki novac je u pitanju .. šta se tu desilo ostaće tajna.....

  • brana

    8. februar 2019 | 07:18

    Pilot se spasao, vise nego ocigledno da je ovo ubistvo, ko zna zbog cega, jadan momak.Lep i uspesan nekome je smetao.

  • Linz

    8. februar 2019 | 09:18

    Ljudska nemar kosta zivota mladog decka, znaju da zimi ovaj motor se zaledi u zraku i stane, i opet ga poslali po covjeka kao vrecu krompira. Zato je profi pilot pozvao kolegu da on preveze Salu, a ovaj zahrdjao i neiskusan i bez dozvole za ovakve letove. Zalosno i tuzno, tesko roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA