≫ 

Najgore što je Sari uradio, pretvorio je Čelsi u Arsenal: Legenda Liverpula prozvala i Plavce i Tobdžije

Čelsi je primio šest komada od Sitija, Karager kaže: Sari je krivac

  • 2

Mančester siti je demolirao londonski tim sa 6:0, Azar i ekipa su za 25 minuta primili četiri gola kao da su amateri, a do kraja još dva iako je Siti imao više prilika. Oni koji su očekivali pravi derbi ostali su u šoku, a Gvardiolin tim kao da je iza sebe ostavio krizu u formi.

- Gledajući Sarija tek na polovini prve sezone, najgore što mogu da kažem je da izgledaju kao da je pretvorio Čelsi u Arsenal.

Taj tim Arsenala koji je navikao na tranžiranje već sedam ili osam godina unazad bilo gde u gostima kod jačih ekipa, jer su jednostavno previše slabi - rekao je Džejmi Karager, bivši štoper Liverpula koji sada analizira utakmice za Skaj sport.

- Nazvao sam nekoliko njihovih utakmica sramnim pred ovaj meč, ali je ovo gore od svega - konstatovao je Karager.

Njegov nekadašnji klub je posle nekoliko kikseva u poslednjih mesec i po dana prepustio Stiiju prvo mesto u Premijer ligi, jer Građani imaju bolju gol razliku od Redsa, iako dva tima imaju isti broj bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dino merlin

    10. februar 2019 | 22:24

    U pravu je covek imaju hazarda , kantea dva najbolja u evropi na tim pozicijama ali jednostavno taj njegov sistem ne funkcionise u chelziju. Sto pre ode bolje je za njega i za klub da se ne sramote vise. Postali su kao arsenal luzeri prve klase. Nemaju dusu, vodju engleskog igraca. Izbacio je Kahila kapitena nije smeo. Povracanje jednostavno, tuga i bol.

  • Vukodlak

    10. februar 2019 | 23:12

    E bas ce nas poslusati. A,aaaaaaa😤😤😤😤😥😥😥😥😉😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA