Već razmišljamo o Mesijevom penzionisanju: Bartomeu pričao o najvećoj glavobolji navijača Barselone

Šta posle Mesija, pitanje koje su se već zapitali milioni navijača Blaugrane

  • 4

Argentinac je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, a Barselona sa njim jedna od najboljih ekipa. Bez Mesija smo više puta videli da to nije isti tim, a to je jasno i upravi kluba.

Zato predsednik Barse Đozep Bartomeu kaže da klub već sada razmišlja kako da izađe na kraj sa njegovim penzionisanjem.

- Znam da će se jednom Mesi penzionisati. Moramo da pripremimo klub za budućnost, pa dovodimo odlične mlade igrače jer moramo da nastavimo ove uspehe. To je naša odgovornost - rekao je predsednik Barselone u nedavnom razgovoru za BBC.

Mesi je do sada dao 581 gol na 665 utakmica za katalonskog giganta, koji su mu poslednjih godina doveli skupu podršku u Osmanu Dembeleu, Filipe Kutinju i Frenkiju De Jongu.

- Moj mandat je gotov za dve godine. Stoga moram da ostavim klub u dobroj poziciji i da novom predsedniku kažem da je to naše zaveštanje - kaže Bartomeu.

Argentinac je za Blaugranu debitovao 2004. godine i već 15 godina igra na vrhunskom nivou, a iza sebe ima pet osvojenih Zlatnih lopti.

VIDEO - Modrić: Ovo je nagrada za sve one koji nisu osvojili Zlatnu loptu zbog Ronalda i Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da da

    11. februar 2019 | 08:56

    Definitivno najbolji igrac u istoriji fudbala..Pored mnogo datih golova ima i najvise asistencije..Dosta njih uporedjuju Ronalda sa njim..Ronaldo je prava gol masina ali ovaj messi ima takvu lucidnost i sa lakocom igra da ne znam hoce li posle njega fudbal biti isti..Najtuzniji dan fudbala ce biti kad se messi penzionise

  • ortodox RS

    11. februar 2019 | 12:58

    Voleo bih da mi neko argumentuje da sinocna utakmica Bilba i Barse nije nemestena.Ovaj sport jeste sve samo nije ono sto bi trebao biti.Kladionice upravljaju situacijom.

  • sale

    11. februar 2019 | 09:27

    Imaju Dembelea, trebaju ga samo disciplinovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA