Zvezda dovodi najvećeg talenta Crne Gore: U Italiji ga zovu novi Mirko Vučinić (VIDEO)

Talentovani napadač na meti je šampiona Srbije

  • 30

Talentovani crnogorski napadač Nikola Krstović u završnim je pregovorima sa Crvenom zvezdom! Crnogorski mediji objavili su infomaciju da je špic Zete na meti šampiona Srbije, a Telegrafu je potvrđeno da su u toku pregovori i da bi uskoro transfer mogao da bude završen.

Krstović je svojevremeno bio povezivan i sa Partizanom, ali i on bi, poput mnogih u poslednjih nekoliko godina, mogao da skrene ka crveno-beloj strani Topčiderskog brda na Autokomandi.

Momak rođen 5. aprila 2000. godine ostao bi u Zeti do kraja sezone, a zatim bi se preselio na Marakanu.

Nikola Krstović; Printskrin: Youtube/Ja Sam

On je za Zetu odigrao 59 utakmica i postigao 20 golova. Za mladu reprezentaciju Crne Gore odigrao je šest mečeva i za sada se nije upisivao u listu strelaca.

U Crnoj Gori pišu da se takav igrač nije pojavio poslednjih 10 godina, a takvo mišljenje deli i njegov nekadašnji trener Duško Vlaisavljević, koji je prvi koji mu je ukazao šansu.

- Takav igrač se nije pojavio u Crnoj Gori u proteklih deset godina. Krstović se razlikuje od ogromne većine crnogorskih fudbalera, posebno mladih, po tome što u svaku utakmicu ulazi kao da je prva i najvažnija. Ima veliku želju za dokazivanjem, za golovima, nema u njegovoj igri rezerve, niti se zadovoljava onim što je uradio. Stalno igračima govorim da se u fudbalu najviše, pa i jedino, ceni ono što napraviš na poslednjoj utakmici. To je Krstović shvatio na pravi način - pričao je svojevremeno o njemu Duško Vlaisavljević, koji je opisao i glavne karakteristike mladog napadača.

- Snažan je, dovoljno brz, koristi obe noge, popravio je i igru glavom. Izuzetno je energičan, stalno ide napred, napada i igrače i prostor, ima dobru radnu etiku i veliki motiv da bude još bolji - objasnio je njegov nekadašnji trener.

Pogledajte neke od golova i poteza Nikole Krstovića, kome su idoli Zlatan Ibrahimović i Robert Levandovski, a omiljeni klub Barselona.

Neki mediji u Italiji su ga opisali kao novog Vučinića, kada se svojevremeno javilo interesovanje Palerma za talentovanog crnogorca.

VIDEO: Prvenac Milana Gajića za Zvezdu!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    25. februar 2019 | 10:48

    Gazi Zvezdo grobarcice ...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. februar 2019 | 10:33

    Наравно да ће пре у Звезду. Нико не воли да се запосли у пропалу фирму...

  • Realno

    25. februar 2019 | 10:39

    Mali je poznat i van CG...Dečko je vozio sa 16 godina auto vredan 70-80 hiljada evra...U mladjim kategorijama bio je predominantan zbog snage,sada u seniorima kaska pošto nije više najsnažniji...Da se razumemo,ovaj je i Necu Radonjića zeznuo što se glave tiče...Ovom najveći domet eventualno madjarska...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA