≫ 

Hrvat pao na kolena pred Srbina, ne pomaže ni klizeći đonom: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio! (FOTO) (VIDEO)

Srpski reprezentativac je plesao na Santjago Bernabeu

  • 11
Dušan Tadić u duelu sa Lukom Modrićem; Foto: AP/Tanjug
Nije pomogao ni klizeći start đonom; Foto: AP/Tanjug

Luka Modrić je poslednjih nekoliko dana bio na meti navijača, koji su ga ismevali zbog fotografija u kojima se nije proslavio u duelima sa protivničkim igračima.

Nedavno je na El Klasiku bio glavna tema, kada su fotografi zabeležili kako vuče za dres Lionela Mesija i ne uspeva da ga zaustavi.

Zbog toga je Modrića i Barsa isprozivala, a novi materijal za šale na račun Hrvata stižu posle duela sa Ajaksom. Sada je u ulozio Mesija bio Dušan Tadić.

Santjago Bernabeu se poklonio Dušanu Tadiću; Foto: AP/Tanjug

Srbin je plesao na terenu i bio je najzaslužniji za veliku pobedu Ajaksa od 4:1, kojom su "Kopljanici" obezbedili plasman u četvrtfinale uz gol i dve asistencije Tadića i pregršt magičnih poteza.

Jedan takav bio je i momenat kada je izbegao start Luke Modrića, koji je oštro, čak i nesportski, startovao na Srbina, sa visoko podignutom nogom. Ipak, Tadić ga je sa lakoćom preskočio i prebacio loptu preko zvanično najboljeg fudbalera sveta, koji je još jednom ostao ponižen.

Modrić teško podneo poraz; Foto: Tanjug/AP

Zbog toga Modrić nije bio raspoložen ni po završetku meča, pa je kroz miks zonu projurio kao strela, ne obazirujući se na povike novinara koji su želeli da čuju njegove utiske sa utakmice.

Pogledajte i sami to u snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    6. mart 2019 | 13:22

    NE ZNAM ZASTO ALI POSLE SINOCNJE BRILJANTNE IGRE TADICA PADOSE MI NA PAMET NASA DVA "STRUCNJAKA" RADOVAN CURCIC I SAVO MILOSEVIC.PRVI GA NIJE ZVAO U REPKU A VELIKI COVEK MALOG MOZGA SAVO MILOSEVIC GA PODRZAO.VEROVATNO IM TADICEV MENADZER NIJE SIMPATICAN.OLAKO SMO PRESLI PREKO TOGA,CURCIC JE PEDALIRAN ALI SAVO KAMELEON JE OPSTAO I DOBIO JOS BOLJE MESTO U SAVEZU DA POKAZE SVOJ MORAL,A DA GA IMA NAPUSTIO BI SAVEZ KADA I CURCIC, JER GA JE ON DOVEO NA MESTO SELEKTORA.

  • vuk

    6. mart 2019 | 11:59

    ma kaki crni modric

  • Danilo 49

    6. mart 2019 | 12:37

    Gde su vam sad Ramos,Modrić,Bale? Bez Ronalda i Zidana Real je ništa. Hah Modrić najbolji igrač sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA