≫ 

Kad Pep zatraži pojačanja, šeici dižu cenu nafte: Henes otkrio kako Siti bez mnogo gubitaka ulaže ogromne pare u pojačanja

Prilično neverovatna teorija

  • 0

Mančester siti se pre nekoliko godina iz prosečnosti pozicionirao u vrh engleskog fudbala, pri vrhu je i evropskog, ali još nema potvrde u vidu "ušatog pehara", da se "zatvori krug" želja arapskih vlasnika.

Naravno, svega ovoga ne bi bilo da nema upravo šeika koji "vedre i oblače", ulažu enormno veliki novac u jačanje Gvardiolinog tima i deluje da su na ogromnim gubicima - međutim to baš i nije tako.

Naime, neke detalje o tome kako se veliki novac gazda Sitija ulaže, pa se ponovo vraća, otkrio je nemačkim medijima bivši visoki funkcioner Bajerna Uli Henes, i to je saznao "iz prve ruke", od Gvardiole.

- Moj prijatelj Pep Gvardiola mi je ispričao šta se dogodi kad zatraži 100 miliona evra za pojačanje. Nabavi snimke tog igrača i ode na sastanak sa šeikom Mansurom. Onda odu na ručak, pogledaju snimke, a onda šeik samo prebaci novac. Sledećeg dana šeik poveća cenu nafte i vrati uloženo - prilično neverovatnu priču ispričao je Henes, u koju ne možemo biti sto posto sigurni da je tačna, ali, opet, sve je moguće kad kontrolišete tako dragocen resurs kao što je nafta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA