≫ 

Krstajić upozorio Portugalce da im se ne ponovi Jović, pa podsetio koliko mu je igrača nedostajalo! (VIDEO)

Selektor nije dao šansu Joviću, ali ga je pohvalio

  • 39

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić istakao je da je realan remi u Lisabonu protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

- Kada sve saberemo i oduzmemo, rezultat je realan. Ono što su momci uradili je za veliko poštovanje. Iznelii su kompletan teret ove turneje. Čestitam im od srca, Srbija treba da bude ponosna na ove momke - rekao je Krstajić.

On je dodao da je povreda Kristijana Ronalda poremetila Portugaliju, ali i da je Srbiju Mijata Gaćinovića podsetivši da je Nemanja Radonjić ušao bez zagrevanja.

- Igrali smo bez Matića, Kolarova, Fejse, Kostića, Prijovića, Gaćinović se povredio, nismo zemlja sa 50 igrača istog kvaliteta. Svaki je bitan.

O odluci sudije Simona Marčinjaka, da poništi prvobitnu odluku da svira penal zbog ruke Antonija Rukavinu, Krstajić kaže:

Foto: Tanjug AP



- Nisam video, bilo je daleko. Sudija reagovao kako je reagovao i digao ofsajd ako se ne varam. To morate da pitate sudiju.

Prema njegov rečima bod će puno značiti u borbi za EURO posle 20 godina.

- Utakmice su pokazale da će grupa do samog kraja biti neizvesna. Za naše samopouzdanje bi bilo dobro da se dobije utakmica sa Ukrajinom. Nema euforije posle ovoga - zaključio je on.

Postavljeno mu je i pitanje da li Andrija Živković može da bude veliki igrač u Portugalu.

- Živković je zaista veliki talenat. Mogu da apelujem da ne dođete u situaciju kao sa Jovićem, koji je ekstra talenat a izgubili ste ga. Živković će biti pravi igrač, ali mu treba minutaža.

Navijač uleteo na teren posle meča Portugal - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazda_Rajko

    25. mart 2019 | 23:59

    Koliko ja vidim izgubices ti Jovica

  • milos ch

    25. mart 2019 | 23:49

    ekstra ga je pohvalio, a zivkovicu treba mi utaza? Slazem se ali ne u reprezentaciji? Treba da gledamo njega sto fizicni nije spreman da skuplja minutazu jovic da sedi na klupi?

  • Mile

    26. mart 2019 | 05:26

    Malopre procitah u komentarima cime ovaj covek razmislja. Jovic na klupi, Prijovic na klupi, a Mitar igra!!! Ja da sam Jovic ili prijovic, u facu bi njemu i Kokezi rekao, dok ste vi u Savezu ni na utakmicu kao gledalac nemojte da zovete. I onda citam izjavu Ronalda gde kaze da Srbija nije imala nista. Covece, pa Srbija ima Krstajica. Bolje njega da ima protivnik za trenera nego da imas Ronalda u svojoj ekipi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA