≫ 

Meč Vojvodina - Partizan neregularan? Sudija dva puta zvao igrače Voše da izađu iz svlačionice!

Novosađane očekuje kazna, ali se svi i dalje pitaju zašto je meč u Novom Sadu kasnio?

  • 50

Osim što je utakmica između Vojvodine i Partizana bila prekinuta 13 minuta zbog pogrdnog skandiranja Grobara, pomenjuti derbi 30. kola Super lige u startu je kasnio pet minuta u odnosu na druge utakmice!

Dovoljno da se mnogi zapitaju da li je narušena regularnost takmičenja, jer je taj meč za domaćina bio direktna borba za plej-of.

Onog trenutka kada su Spartak i Radnik završili svoje utakmice pobedom, Vojvodini je bilo jasno da u finišu meča mora do trijumfa nad crno-belima.

I došli su, posle goleade viđene u nadoknadi vremena (3:2)!

- Sve utakmice su počele na vreme, osim one u Novom Sadu. Vojvodina je petominutnim kašnjenjem mogla da naruši regularnost takmičenja. S druge strane, sve ekipe koje su se borile za tri boda su pobedile. Ipak, to ne menja ništa, jer ima elemenata za prijavu protiv domaćina - rekao je za Sportski žurnal direktor Super lige Vladimir Bulatović.

Iz Vojvodine su posle meča tvrdili da su čekali signal TV Arena, dok Žurnal prenosi da ih je sudija Miloš Đorđić dva puta zvao da izađu iz svlačionice.

- Svi su bili u tunelu i spremni za utakmicu, televizija, igrači Partizana, sudije, takod a opravdanje sa Tv Arenom nije tačno - decidan je bio Bulatović.

>>> Liverpul se bori za trofej u Premijer ligi i Ligi šampiona, pa će želeti da večeras (21.00) protiv Porta na Enfildu završi veći deo posla u četvrtfinalu LŠ. Kvota da će Crveni slaviti sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Porto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    9. april 2019 | 09:26

    Uvek posle ovakvih prica moram da se setim utakmice OFK-CZ (2:0)2:6, onog ulaska u svlacionicu ofke i pitanja, sto ste se rastrcali toliko. Kod nas sve puca od namestenih utakmica, ali na kraju se sve zavrsi onom cuvenom Sojicevskom: ,,Jel imas ti neki dokazi, neki papiric", a posto valjanih dokaza za sud nema, ostaju samo price.

  • Deki

    9. april 2019 | 10:24

    Pisem ovo kao veliki zvezdas, pre svega kod nas se namestalo uvek i namestace se, nazalost ali tako je.Posto se ovde radi o Partizanu,valjda je jasno da oni MORAJU da igraju "Evropu " ,dobili su pare od drzave i vlast ne zeli da ima protivnike u navijacima. Nesto drugo sam hteo, u normalnim okolnostima posle onakvog skandiranja utakmica je trebala biti prekinuta i registrovana 3-0 za Vojvodinu. Da li svi moramo da budemo taoci rata koji medju sobom vode grobari. Na zadnjem derbiju, pola istoka prazno pa boks sa "zabranjenima",pa dva sektora prazna pa ovi sa juga pa dva sektora prazna pa kimijevi pa opet sektor prazan pa zapad. Ej bre pola stadiona zbog njih prazno. Najgore od svega je sto drzava ne reaguje

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. april 2019 | 08:37

    Много је тога у вези њих нерегуларно или сумњиво...толетовске титуле, прелази(Н.Пазар, Вождовац, Чука, Сурдулица), играње по 100 мин.док не дају гол, изједначе и победе, дерби наМари где судија дозволи њиховом играчу са жутим да шамара противника и то "не види"...и сад ова утакмица сумњива..није него...огрезли су у "мутним" радњама, а ники не сме да их казни за то. Сама организација толерише њихов бахатлук...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA