≫ 

(LIVESTREAM) Pratite uživo atmosferu među navijačima pred 160. Večiti derbi!

Vreme je za poslednji ligaški derbi u sezoni!

  • 26

Fudbaleri Crvene zvezde čekaju Partizan u četvrtak od 19 časova (Arenasport 1), a sva dešavanja već od podneva možete pratiti uz Telegraf.

Meč se igra u okviru 33. kola Superlige, Zvezda ima 45 bodova, Partizan 30, Radnički je između sa 41. Derbi nosi prestiž, bilo je 1:1 u prethodna dva susreta.

Kako to u poslednje vreme obično biva, ne može ništa proći bez kontroverzi. Prvi derbi obeležio je gol Ričmonda Boaćija za koji nikad nećemo jasno saznati da li je lopta prešla liniju, poslednji okršaj prošao je u znaku okršaja Nikolića i Čaušića, kada je sve moglo da eskalira u tuču.

Nadajmo se da će sada sve proći sve samo fudbalski i sportski, bez ružnih scena!

18.00 - Poznati su i zvanični sastavi ekipa. Zvezda definitivno bez Vujadina Savića, a na levom boku će biti Ivanić, što je bila jedna od najvećih misterija u startnoj postavi crveno-belih, dok Partizan počinje sa dva špica.

17.55 - Zvezda bez kapitena! Kako javlja komentaror Arena Sport televizije, umesto Vujadina Savića u startnoj postavi će biti Srđan Babić.

17.45 -  Naše kamere su ispred Marakane, ovde gledajte uživo atmosferu ispred stadiona među navijačima.

16.45 - Nevezano za utakmicu, ali bitno za frakcije navijača Partizana. Član Alkatraza oslobođen je na današnji dan optužbe za ubistvo Ivana Perovića.

16.25 - Partizan će u 160. večitom derbiju biti lišen pomoći Gorana Zakarića koji je projektovan za startnu postavu. Opširnije >>> OVDE.

15.40 - Kada bi velikani glumišta igrali derbi, to bi bio okršaj bez pobednika - pogledajte i zašto, spisak ovih "igrača" na obe strane je zastrašujuć...

15.10 -  Kada pogledamo istoriju jubilarnih, okruglih večitih derbija, ona nikako nije naklonjena Partizanu. Sve detalje derbija na "nulu" možete videti u velikoj analizi.

14.50 - Zvezda će imati jedno tajno oružje u derbiju - više o tome možete pronaći ovde.

14.15  - Marko Janković je naređao uvrede na račun Crvene zvezde uoči derbija, i to prilično šokantnom porukom koju je objavio na Instagramu.

13.46 - Babić se nada da će pobeda začiniti sezonu! Ne zaboravimo, moguć je još jedan susret, u finalu Kupa:

13.37 - Savo Milošević se grohotom nasmejao zbog pitanja o sudiji  sa nadimkom Elvis Prisli - pogledajte i zašto.

13.26 - Rikardo će biti meta klubova, i to belgijskih. Anderleht ga je zimus želeo, a sada će i Standard skenirati njegovu igru protiv Zvezde.

13.09 - Ko će iz uprave Partizana na derbi?

Odluka će se doneti u poslednji čas. Za sada je izvesno da je Milorad Vučelić pod znakom pitanja, Vladimir Vuletić ne ide sigurno, što mu je praksa od derbija na kom su Delije ubacile falus od balona u ložu. Prisutan će sigurno biti Miloš Vazura, takođe, poznato je i da je Partizan dobio oko 100 karata za tribine i VIP ložu za upravu.

12.45 - Kakvu posetu očekujete?

12.35 - Još dan ranije, doneli smo vam startne postave Crvene zvezde i Partizana. Kod Vladana Milojevića postoji samo jedna dilema, Savo Milošević je tim iskrojio u skladu sa problemom koji ima Zakarić.

12.00 - Saša Ćurčić rešio je da motiviše Partizan još jednom adrenalinskom izjavom, a zanimljivo je da će svaki pedalj terena biti dobro pokriven kamerama Arenasport. Ipak, mali strah postoji od slabije posete, nije mnogo karata prodato, očekuje se oko 20-25.000 navijača. Radni dan, predstojeći praznici i razlika na tabeli su učinili svoje...

VIDEO - Saša Ćurčić: Pomirio bih Grobare, ja sam uličar i znam kako sa njima treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ba

    25. april 2019 | 13:05

    Pa svi Beograđani idu kući danas😂

  • Boki

    25. april 2019 | 13:19

    Normalno da ce biti slaba poseta posto se derbi igrao pre dve nedelje

  • Zis

    25. april 2019 | 14:54

    To odavno nije derbi,to su najgore utakmice u celom prvenstvu.Od derbija je ostalo samo ime i onako ce se sutra pisati kako je sudija pogresio i koliko su stolica polomili partizanovi navijaci ,eto to vam je derbi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA