≫ 

Ja ne znam da nameštam utakmice: Vučelić odgovorio Karadžiću i rekao da sve tvrdnje o dugu i pozajmicama može lako da dokaže!

Prvi čovek kluba iz Humske hoće da stavi tačku na prepirku sa Karadžićem

  • 10

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da nema zbog čega da se izvinjava bivšem predsedniku tog kluba i FSS Tomislavu Karadžiću jer tvrdi da je o "Toletu" iznosio samo činjenice.

Njih dvojica su prethodnih nekoliko nedelja u intenzivnoj prepisci putem medija gde je Karadžić tvrdio da je Partizan najgori u poslednjih 30 godina i da se klub nalazi pred stečajem.

Vučelić je odgovarao da je Karadžić uzimao kamate na pozajmice klubu kom niko ništa nije poklanjao. Obelodanio je i koliki je dug kluba i koliki je bio kad je sadašnja uprava preuzela klub.

- Imamo precizno finansijsko računovodstvo, pomoć je jedno, pozajmica je drugo. Sve je lako dokazivo, uostalom prošli smo sijaset finansijskih kontrola. Ostajem pri izrečenom: niko Partizanu nije nešto dao i poklonio. Nikad ništa! I da se zna: većinu para od tih pozajmica je vratila ova uprava i još vraća - rekao je Vučelić za Žurnal.

Dodao je da se ovako nešto ne dešava slučajno samo četiri kola pred kraj prvenstva i da nikome od partizanovaca to ne ide u prilog, kao i da nema igrača nedostojnih kluba, ali priznaje da su rezultati loši.

- Klub nije na ivici propasti. Nasledili smo 22 miliona evra duga. Petnaest viđenih i sedam kasnije ustanovljenih. Stečaj? Taman posla! Da li ga to neko priželjkuje, je li stadion u stečajnoj masi? Prvi put je u vlasništvu Partizana - kategoričan je Vučelić.

Upitan da prokomentariše pretpostavku da je njegov "udar" na Karadžića isprva bio motivisan zaštitom da se Tomislav ne vrati u Humsku, objašnjava da nije tu suština.

- Akcenat je bio na nečem drugom, niko Partizanu ništa nije poklanjao, nego pozajmljivao. Nemam ja s Toletom ništa, ni neću da se nastavljam. Nervira me ta priča: u UO dovedem 15 biznismena i oni daju par. Ko im brani da to sada urade? - pita Vučelić.

Ako na tribinama jedinstva nema, u klubu ono vlada, barem prema rečima predsednika Partizana. Na tvrdnje da je on "najveći grobar" odgovara da ga takve konstatacije ne pogađaju.

- Kad je Vučić grobar... - napomenuo je Vučelić i podvukao da ne ume da namešta utakmice.

- U čemu smo izgubili uticaj, na sudije? To nikad nismo ni imali! Ili smo imali ranije? Ne znam da nameštam utakmice, ne razgovaram sa arbitrima. Je li mi to mana - kaže predsednik crno-belih.

VIDEO - Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    3. maj 2019 | 14:48

    Pa o "poštenju" Partizana su javno svedočili Mateus, Brana Ilić, Asperganis, Pjer Boja, Dmitrović, Pajović...a naročito detaljno član uprave Partizana Bojan Radovanović koji je navodio tačne cifre koje je davao sudijama da sude za Partizan, i opisivao sklanjalice njihovih filijala Borca iz Čačka, Hajduk Kule, Sartida, Čukaričkog, Borče,N.Pazar itd.

  • Cc

    3. maj 2019 | 13:16

    HAHAHAH PREPOSTENI VUCELIC🤣

  • Nesa CZ

    3. maj 2019 | 16:50

    Sami priznate jako ste pokrali titule...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA