Delije već drma groznica proslave jubilarne 30. titule: Veliki red ispred Marakane zbog karata za završni meč!

Veliki red su napravili navijači

  • 10

FK Crvena zvezda plasirao je besplatne ulaznice zta poslednji meč Superlige protiv Napretka.

- Bliži se nedelja, šampionski spektakl i poslednja superligaška utakmica ove sezone! Naši fudbaleri igraće sa Napretkom uz besplatan ulaz, ali je potrebno preuzeti ulaznice za susret na stadionu „Rajko Mitić“ - saopštila je nedavno Zvezda, a redovi su se brzo  stvorili.

- U nedelju, 19. maja, već od 18 sati počinje proslava 30. titule, kao i proslava 30. rođendana naših navijača Delija, zato je potrebno da dođete na Marakanu i pre 18 časova, kako bi pune tribine dočekale crveno-bele šampione - dodaje se.

Prema slovu Zakona, za svaku utakmicu neophodne su ulaznice, pa se one preuzimaju na blagajnama Marakane.

Podela je počela u sredu, biće je svakog dana od 10 do 18 časova, kao i na dan meča od 10 sati do početka. Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice. Vlasnici sezonskih ulaznica ulaze kao i do sada, odnosno nisu im potrebne pojedinačne karte.

VIDEO - Kako je Zvezda overila pobedu u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    15. maj 2019 | 17:01

    Veliki red, njih 10

  • Coaa

    15. maj 2019 | 19:34

    Cocc u ovom redu ima vise ljudi nego u svih vasih 10-15 frakcija... Zato u dodjimo I proslavimo sa momcima jednu od uspesnijih sezona u poslednje vreme. I zajednickim snagama idemo u nove pobede. Veoma interesantno ce biti videti i dresove sa 3 zvezdice koje su trebale krasiti nas dres od pocetka sezone. No Pravda je spora, Ali dostizna.

  • luka

    15. maj 2019 | 17:43

    Sigurno veci nego u humskoj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA