≫ 

Igrači i navijači Bolonje mole Mihajlovića da ostane: Trener nam je usadio mentalitet i želju da pobedimo svakog!

Još uvek nije sigurno hoće li Mihajlović ostati u sadašnjem klubu

  • 0

Srpski trener Siniša Mihajlović oživeo je Bolonju i sa sedam uzastopnih pobeda kod kuće je završio sezonu u italijanskoj Seriji A sa 44 boda i biže sredini tabele, umesto zoni za ispadanje.

Zbog toga je vrlo jasno zašto ga klub i dalje želi na klupi svog prvog tima, ali ni uprava ni igrači Bolonje poput Rodriga Palasija ne znaju još uvek šta mogu da očekuju kada sudija da znak za početak prve utakmice nove sezone.

- Igramo dobar fudbal i idemo u svaku utakmicu sa željom da pobedimo, trener je to uneo u naš fudbal jer smo bili tako dobri od februara nadalje - rekao je Palasio za Skaj Sport.

Mada je publika na stadionu Dal'Ara tražila da Mihajlović ostane, Rodrigo prebacuje "loptu" u dvorište trenera.

- To je njegova odluka. Odlično se pokazao i navijači ga vole, pa će predsednik kluba pričati sa njim i videćemo da li će se to i obistiniti. Ako nastavimo da igramo ovako, ili bar tako počnemo sezonu, onda imamo razlog za veru u jako uspešnu sezonu - tvrdi Palasio, koji ne zna da li će i sam biti u Bolonji naredne sezone.

- Ne znam, moram da pričam sa klubom i da se dogovorimo. Nije bitno da li ja dajem golove ili ne, nego da ekipa pobeđuje. Treniram jako, ali mi i saigrači olakšavaju - rekao je prvotimac Bolonje.

VIDEO - E ona da se pojavi na Derbiju bilo bi svašta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA