≫ 

Misterija Partizanovog pojačanja! Crno-beli ne znaju šta da rade s njim: Sve opcije su u igri!

Crno-beli još vagaju šta bi sa vezistom, postoji mogućnost da ostane i bori se za mesto, ali je realnije da ode na dokazivanje u drugu sredinu

  • 15

Status zimskog pojačanja PartizanaMuse Ndžaija još uvek nije jasno definisan u Humskoj, te će naturalizovani Norvežanin svakako biti tema i struke i kluba u danima koji slede. Jedno je sigurno, u igri su sve opcije – ostanak, pozajmica i pozajmica sa otkupom, u zavisnosti od toga šta tržište bude diktiralo, ali najpre od odluke trenera Save Miloševića šta bi sa vezistom u budućnosti.

Jedno je stoprocentno sigurno: ostane li među crno-belima, Ndžaji sigurno neće biti prva opcija na krilu, pošto se iz izvora bliskih Humskoj može čuti da sportski sektor traži ofanzivno pojačanje uz aut-liniju i da su u fokusu stranci, uz već kaparisanog kapitena Rada Aleksandra Lutovca, o kome je Telegraf već pisao početkom sedmice.

Milošević je nedavno u javnom medijskom istupu rekao da nije imao puno prilike da analizira Ndžaija, jer se njegov dolazak na klupu crno-belih poklopio sa početkom treninga veziste, koji je pre toga pauzirao puna tri meseca zbog povrede butnog mišića (bez treninga).

Musa Ndžaji Musa Ndžaji pored Saše Ilića; Foto: partizan.rs

Otuda ni Miloševiću, a ni bilo kome u Partizanu, pa ni javnosti, navijačima i medijima, nije najjasnije šta Musa zapravo može u igri, sem inicijalne informacije da je “fantastično brz”, što je šef struke crno-belih i sam istakao. Uz napomenu da se ostalim segmentima Musine igre nije bavio na treninzima zbog zgusnutog rasporeda i blagog haosa koji je vladao usled “jurenja” mesta u Evropi i završnice Kupa Srbije.

Sa druge strane, Ndžaji koji je najavljen kao pojačanje, kako rekoše - “drugačije od ostalih krila” - upisao je samo dva meča u dresu osvajača Kupa Srbije, preciznije celih 17 minuta za celo proleće i to u dva derbi meča sa Crvenom zvezdom (tri minuta) i Radničkim iz Niša (14). Za tako kratko vreme nije moglo ama baš ništa da se vidi od igračkih kvaliteta novajlije i otuda uz njegovo ime stoji veliki znak pitanja i dilema šta dalje.

Kako stvari trenutno stoje, najbliža opcija je da Musa Ndžaji promeni sredinu, ode na pozajmicu gde će imati priliku da igra i na taj način pokuša da se dokaže Partizanu. Ukoliko, pak, igrač odluči da ostane i bori se za mesto pod suncem, takođe ga niko neće sputavati da ubedi struku da je baš on taj prvi izbor na krilu.

Koliko je to realno posle šest meseci bez ritma i takmičarskog meča, to je već drugo pitanje...

VIDEO: Savo Milošević progovorio o Sumi: Sve zavisi od njega

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    31. maj 2019 | 12:34

    Pocinje sezona malina neka dodje u Trgoviste ima satnica 100 din bice kesa

  • pfk

    31. maj 2019 | 13:27

    Okej ovo sve, ali o Kafu-u,Jirki,Sumaili,Čaušiću koji su 3z skuplji od Muse, o njime ne pišete?

  • Q

    31. maj 2019 | 12:49

    Musa i Suma. Bravo za Ilijeva i upravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA